Povezane vesti
Kurir tv ekskluzivna ispovest misterizonog mladića Nisam ludak, ni ubica! Jelenu sam voleo ko sestru
Kurir 12.05.2016
Jecin glas sam jasno čuo, ponovila je nekoliko puta da moram da dođem na groblje. Nisam učinio ništa loše, kaže Nikola, koji je uhapšen posle parastosa Jeleni Marjanović. Nisam ludak niti ubica! Jelenu sam voleo kao svoju rođenu sestru, a preko… »
Najveći fan Jelene Marjanović: Otkrivamo ko je mladić uhapšen na groblju
Kurir 12.05.2016
BEOGRAD - Nikola M. (31) priveden je posle pomena brutalno ubijenoj pevačici Jeleni Marjanović na groblju Zbeg. Pažnju je privukao svojim prisustvom, jer ga niko od porodice i prijatelja pevačice nije poznavao, pa su pozvali inspektore. Policajci su… »
Mladić uhapšen na Jeleninom grobu ima sliku sa još jednom poznatom pevačicom (foto)
Pravda 12.05.2016
Mladić u belom dresu, koji je juče uhapšen na groblju Zbeg u Borči posle 40-dnevnog pomena pevačici Jeleni Marjanović, a koji se predstavlja kao njen prijatelj, je Nikola Marijoković (31) iz Aleksandrovca. Marijoković, koji je nakon ispitivanja u… »
Drama na pomenu: Voleo sam Jelenu, ne mogu da oprostim Zoranu jer nije znao da je sačuva!
Pravda 12.05.2016
Jelenu sam mnogo voleo, ne mogu da je prebolim.Ne mogu da oprotim njenom mužu Zoranu jer nije uspeo da je sačuva. Ovo je juče rekao policiji misteriozni muškarac koji je uhapšen jer je upao na četrdesetodnevni pomen pevačici Jeleni Marjanović (33)… »
Odeljenje za ubistva radi 24 sata na pronalasku ubice Jelene Marjanović!
Telegraf 12.05.2016
Stefanović nije želeo da kaže dokle je istraga stigla, jer se u javnosti, kaže, pojavilo previše netačnih informacija. Policija radi 24 sata na rešenju slučaja ubistva Jelene Marjanović, ali detalje oko istrage nije želeo da otkriva ministar… »
Sve o mladiću uhapšenom na JELENINOM GROBU
Press 12.05.2016
Na Fejsbuk profilu Nikole Marijokovića, iako se povezuje sa Jelenom Marjanović, nema nijedne fotografije sa njom. Foto:Telegraf.rs Mladić u belom dresu, koji je juče uhapšen na groblju Zbeg u Borči posle 40-dnevnog pomena pevačici Jeleni… »
Drama na pomenu voleo sam Jelenu: Ne mogu da oprostim Zoranu jer nije znao da je sačuva!
Kurir 12.05.2016
Dugo sam je poznavao i bio zaljubljen u nju, ali i ljubomoran na njenog muža, imao je tako lepu ženu, rekao je policiji Nikola Marioković (31). Jelenu sam mnogo voleo, ne mogu da je prebolim.Ne mogu da oprotim njenom mužu Zoranu jer nije uspeo da je… »
Ubistvo pevačice: Mladić s groblja na poligrafu!
Mondo 12.05.2016
N.M. (31) iz Borče, koji je juče priveden posle pomena Jeleni Marjanović, bio je podvrgnut poligrafskom ispitivanju. Foto: MONDO/MUP Srbije On je prošao poligrafsko ispitivanje i posle razgovora sa policijskim inspektorima je pušten kući, javio je… »
Evo šta je mladić uhapšen na Jeleninom grobu rekao o njenom mužu zoranu!
Telegraf 12.05.2016
- Jelenu sam mnogo voleo, ne mogu da je prebolim. Mrzim njenog muža Zorana jer nije hteo da je sačuva, rekao je policiji mladić uhapšen na pevačicinom grobu. Nikola Marijoković (31) koji je juče uhapšen posle 40-dnevnog pomena Jeleni Marjanović… »
MUŠKARAC KOJI JE UPAO NA POMEN JELENI: Uvek sam bio ljubomoran na Zorana, sad ga mrzim jer...
Press 12.05.2016
Prijatelj porodice Marjanović prijavio je nepoznatog muštakrca inspektorima koji su ubrzo došli na groblje. Foto:srbijadanas.rs Misteriozni muškarac koji je upao na četrdesetodnevni pomen pevačici Jeleni Marjanović na groblju u Borči saslušan je… »
ISPITAN MUŠKARAC SA GROBLJA: Evo šta je sve rekao o Jeleninom mužu Zoranu!
Press 12.05.2016
Saslušan misteriozni muškarac sa pomena. Foto;srbijadanas.rs - Jelenu sam mnogo voleo, ne mogu da je prebolim. Mrzim njenog muža Zorana jer nije hteo da je sačuva – rekao je juče na saslušanju misteriozni muškarac, koji je upao na… »
Poznat IDENTITET muškarca sa groblja u Borči
Press 12.05.2016
Na jučerašnji pomen Jeleni Marjanović prvi je stigao mladić u belom dresu, za kojeg niko nije znao ko je. Njegovo ime je Nikola Marioković (31). Foto:pink.rs Nikola Marioković (31) je identitet muškarca koji je juče prvi stigao na pomen brutalno… »
Vesti dana »
Dve osobe stradale u požaru u prihvatilištu za odrasle u Vojki, 23 evakuisane – objekat bez dozvole i uslova za smeštaj
RTS pre 1 satjoš 46 povezanih
Građanski apel Akademije umetnosti: Traže oslobađanje njihovog studenta uhapšenog posle protesta
Radio 021 pre 3 satajoš 3 povezane
Projekcije: Tramp dobio i Arizonu, osvojio svih sedam kolebljivih država
N1 Info pre 10 satijoš 20 povezanih