Povezane vesti
Preminuo Aleksandar Karađorđević: Šumadinac, pa tek onda knez
Večernje novosti 12.05.2016
Sin kneza Pavla i kneginje Olge, preminuo u četvrtak u Parizu u 92. godini. Biće sahranjen sledećeg petka u porti crkve na Oplencu, odakle će, kako je govorio, moći da "gleda na Šumadiju" JA sam Šumadinac i pilot, tako bih voleo da me pamtite… »
Preminuo knez Aleksandar Karađorđević, Karađorđev čukununuk
Radio 021 12.05.2016
Knez Aleksandar Karađorđević preminuo je danas u Parizu u 92. godini. Aleksandar Karađorđević, sin kneza namesnika Pavla i kneginje Olge Karađorđević, rođen je 13. avgusta 1924. godine u Vajtlodžu u Velikoj Britaniji. Čukununuk vožda… »
Preminuo knez Aleksandar Karađorđević
Moj Novi Sad 12.05.2016
Knez Aleksandar Karađorđević (92) umro je rano jutros u Parizu, saopšteno je iz njegove beogradske kancelarije. Prema porodičnom pravilniku Kraljevskog Doma od 1930. godine, nosio je titulu knez od Jugoslavije. Školovao se u Itonu. Učestvovao je u… »
Umro knez Aleksandar Karađorđević
Pravda 12.05.2016
PARIZ/BEOGRAD - Knez Aleksandar Karađorđević (92) umro je rano jutros u Parizu, saopšteno je iz njegove beogradske kancelarije. Knez Aleksandar, sin kneza namesnika Pavla i kneginje Olge Karađorđević, rođen je 13. avgusta 1924. godine u Vajtlodžu… »
Preminuo je knez Aleksandar, sin kneza Pavla
Nedeljnik 12.05.2016
Aleksandar je nosio titulu knez od Jugoslavije, a bio je i potomak ruske carske loze Romanova, kneževske loze Demidova, kao i grčkih i danskih kraljeva. Knez Aleksandar Karađorđević preminuo je danas u Parizu u 92. godini, saopštio je njegov… »
Politika 12.05.2016
Knez Aleksandar Karađorđević preminuo je rano jutros u Parizu u svojoj devedesetdrugoj godini, saopšteno je iz njegovog kabineta. Knez Aleksandar, sin kneza namesnika Pavla i kneginje Olge Karađorđević, rođen je 13. avgusta 1924. godine u… »
Umro knez Aleksandar Karađorđević
Glas Zapadne Srbije 12.05.2016
Knez Aleksandar Karađorđević (92) umro je rano jutros u Parizu, saopšteno je iz njegove beogradske kancelarije. Knez Aleksandar, sin kneza namesnika Pavla i kneginje Olge Karađorđević, rođen je 13. avgusta 1924. godine u Vajtlodžu u Velikoj… »
N1 Info 12.05.2016
Knez Aleksandar Karađorđević preminuo je danas u Parizu u 92. godini, saopštio je njegov kabinet. Aleksandar Karađorđević, sin kneza namesnika Pavla i kneginje Olge Karađorđević, rođen je 13. avgusta 1924. godine u Vajtlodžu u Velikoj… »
Vesti dana »

Dekan Fizičkog fakulteta: Nek ministarka prosvete dođe i uhapsi ceo fakultet
NIN pre 9 satijoš 29 povezanih

Sahranjeni stradali u Kočanima; Kocevski: Nepoštovanje zakona i korupcija uzrok nesreće
RTS pre 4 satijoš 62 povezane

Burno jutro u Pančevu: Ispred Skupštine grada kordon policije, guranje sa opozicijom i građanima na ulazu u zgradu (video)
Blic pre 1 satjoš 21 povezana

Dačić: Ni pendrek nije podignut, naročito nije bilo razloga za bilo kakva sredstva 15. marta
Telegraf pre 3 satajoš 31 povezana