Povezane vesti
Iznenađenje za Gastoza: Zorica zakazala venčanje! (video)
Svet & Skandal 12.05.2016
Učesnici “Parova” sinoć su imali žurku, a tokom pauze se u program uključila Zorica Dukić, koja je svom dečku Nenadu Marinkoviću Gastozu saopštila srećne vesti. “Ljubavi, nisam te čula četiri nedelje i baš sam nervozna. Je l’ znaš gde… »
Znamo gde ćeš posle rijalitija... (video)
Mondo 12.05.2016
Gastozova devojka zakazala venčanje. Zorica Dukić uključila se u Parove da bi svom dečku Gastozu rekla da im je zakazala venčanje. "Ljubavi, nervozna sam, nisam te čula četiri nedelje! Znaš gde sam? Ispred crkve, zakazujem venčanje", rekla je… »
(Video) Najlepša gastozova rečenica zorici: Sve može da se kupi, samo ti ne
Kurir 12.05.2016
Nenad Marinković Gastoz iz izolacije se vratio veoma ljut, a onda je doživeo još jedan šok. Samo što je seo na stolicu u vilu se uključila njegova devojka Zorica Dukić. Gastoz kad je čuo njen glas spustio je glavu, a Zorica je imala veoma lepe… »
VIDEO: Zorica zakazala venčanje sa Gastozom!
Vesti online 12.05.2016
U vilu "Parova" stigao je poziv od bivše učesnice Zorice Dukić, koja je želela da čuje svog dečka Nenada Marinkovića Gastoza. Zorica je pružila podršku Gastozu, poručila mu da ne bude tužan, i da je napolju sve kako treba. Dukićeva je… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 5 satijoš 1 povezana