Povezane vesti

Uhapšeni mladić ispričao sve! Jeca mu se javila u snu i rekla nešto što ga je nateralo da dođe na pomen

Uhapšeni mladić ispričao sve! Jeca mu se javila u snu i rekla nešto što ga je nateralo da dođe na pomen

Pravda 13.05.2016
Pitao se sve vreme što mu je ovo sve trebalo! - Nisam ludak, niti ubica! Jelenu sam voleo kao svoju rođenu sestru, a preko sestre sam je i upoznao. Mnogo mi je teško što više nije među nama. Jeca mi se 3.aprila javila u snu i rekla: "Ti moraš da… »
MLADIĆ PRIVEDEN NA JELENINOM GROBU PROLAZI KROZ PAKAO! Evo zašto mu život više neće biti isti

MLADIĆ PRIVEDEN NA JELENINOM GROBU PROLAZI KROZ PAKAO! Evo zašto mu život više neće biti isti

Press 13.05.2016
Marijoković je posle ispitivanja u policiji, gde je prošao poligraf, pušten kući i nije osumnjičen za ubistvo Jelene Marjanović. Foto:srbijadanas.rs Nikola Marijoković (31), koji je juče priveden u policiju posle 40-dnevnog pomena pevačici Jeleni… »
UHAPŠENI MLADIĆ REKAO:" Jeca mi se javila u snu i rekla..."

UHAPŠENI MLADIĆ REKAO:" Jeca mi se javila u snu i rekla..."

Press 13.05.2016
Nisam ludak, niti ubica! Jelenu sam voleo kao svoju rođenu sestru, a preko sestre sam je i upoznao. Mnogo mi je teško što više nije među nama. Jeca mi se 3.aprila javila u snu i rekla: "Ti moraš da dođeš na sahranu". Foto:srbijadanas.rs Ovim… »
Ubijenu pevačicu nikad nije video: Mesar umislio da mu je Jeca devojka!

Ubijenu pevačicu nikad nije video: Mesar umislio da mu je Jeca devojka!

Pravda 13.05.2016
Mesar Nikola Marijoković (31), koji je u sredu priveden pa pušten, nakon davanja 40-dnevnog pomena ubijenoj Jeleni Marjanović (33), tvrdio je da joj je drug iz osnovne škole, a utvrđeno je da uopšte nije ni išao u školu u koju je išla pevačica… »

Vesti dana »