Povezane vesti

Kod Filipa i Marije Ane ništa novo, osim još jedne seks akcije ispod pokrivača (video)

Kod Filipa i Marije Ane ništa novo, osim još jedne seks akcije ispod pokrivača (video)

Svet & Skandal 13.05.2016
Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić nakon sinoćne žurke još jednom su se prepustili strastima. Naime, njih dvoje koriste svaki slobodan trenutak kako bi bili intimni, bez obzira da li ima nekog od farmera u blizini. Tako je bilo i sinoć. Treslo se… »
Ceca slomljena: Ronila suze bez prestanka uz stihove “Ubi me tuga za tobom” (foto/video)

Ceca slomljena: Ronila suze bez prestanka uz stihove “Ubi me tuga za tobom” (foto/video)

Svet & Skandal 13.05.2016
Ceca Jovanović na noćašnjoj žurki potpuno je bila emotivno slomljena, a potpuni krah je doživela kada je Vesna Zmijanac zapevala svoju pesmu “Kunem ti se životom”. Modelsica nije mogla da dođe sebi, suze su se samo slivale niz njeno lice dok je… »
(Video) Ceca potpuno slomljena: Ronila suze bez prestanka!

(Video) Ceca potpuno slomljena: Ronila suze bez prestanka!

Kurir 13.05.2016
Ceca Jovanović doživela je potpuno slamanje tokom žurke koju je farmerima priredila zadruga. Naime, modelsica je zaplakala dok je Vesna Zmijanac pevala pesmu Gordane Stojičević "Pusti me da nađem srcu lek", u kojoj se, izgleda "pronašla". Međutim… »

Vesti dana »