Povezane vesti

Božović: Pokušaćemo da damo šansu i Joveljiću i Iliću

Božović: Pokušaćemo da damo šansu i Joveljiću i Iliću

Sportski žurnal 15.05.2016
"Mislm da je utakmica ipak bila dobra i kvalitetna, i poslužila nam je da vidimo još neke stvari u koje nismo bili sigurni. Naravno, i naredne dve utakmice će nam pružiti šansu da se uverimo u još neke stvari" Nakon pobede u Surdulici, šef… »
Milojević: Meč sa Borcem je bio težak, kao što sam i očekivao

Milojević: Meč sa Borcem je bio težak, kao što sam i očekivao

Sportal blic 15.05.2016
Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da se njegova ekipa mučila protiv Borca, iako je zabeležila ubedljivu pobedu u Čačku. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Dejan Milojević "Utakmica je bila teška baš kako sam i očekivao… »
Božović: Ove utakmice služe da se uverimo u ono u šta nismo sigurni

Božović: Ove utakmice služe da se uverimo u ono u šta nismo sigurni

Večernje novosti 14.05.2016
Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je današnja utakmica protiv Radnika poslužila da se pokaže na koga može da računa i u sledećoj sezoni. Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je današnja utakmica… »
Preokret zvezde: Od bledog početka do ubedljive pobede u Surdulici

Preokret zvezde: Od bledog početka do ubedljive pobede u Surdulici

Sportal blic 14.05.2016
Fudbaleri Crvene zvezde sa ubedljivih 4:1 (2:1) su savladali Radnik u Surdulici u 36. kolu plej-ofa Superlige. Foto: Marko Metlas / RAS Srbija Aleksandar Katai je bio dvostruki strelac Veoma interesantna utakmica odigrana je u Surdulici. Domaći su od… »
Prekid filma: Golman Radnika nasrnuo na svog igrača /video/

Prekid filma: Golman Radnika nasrnuo na svog igrača /video/

Sportal blic 14.05.2016
Neobična situacija dogodila se u Surdulici, na meču 36. kola plej-ofa Superlige između Radnika i Crvene zvezde. Golmanu Borivoju Ristiću je pukao film, pa je nasrnuo na svog defanzivca. Zobacz na Youtube Situacija se dogodila u 36. minutu kada se… »
Iz minuta u minut: Radnik - Zvezda 1:4

Iz minuta u minut: Radnik - Zvezda 1:4

Sportal blic 14.05.2016
U 36, pretposlednjem kolu plej-ofa Superlige u Surdulici su igrali Radnik i Crvena zvezda. Dešavanja sa meča mogli ste da pratite uživo uz Blicsport.rs. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Aleksandar Katai Prethodna dva duela ovih rivala su… »

Vesti dana »