Повезане вести

Новак открио како је сам себе повредио и шта се тачно десило

Новак открио како је сам себе повредио и шта се тачно десило

Вести онлине 15.05.2016
У више него драматичном мечу који је обиловао чудним ситуацијама Новак Ђоковић је у полуфиналу Мастерса у Риму савладао Кеија Нишикорија, па ће имати прилику да брани трофеј у финалу које је на програму у недељу од 17 сати. Прва… »
Кладионичарски дан: Питамо вас опет: Има ли неког ко је ухватио "икс" на кошарку(видео)

Кладионичарски дан: Питамо вас опет: Има ли неког ко је ухватио "икс" на кошарку(видео)

Моззарт спорт 15.05.2016
Пратите дешавања са финала Евролиге у Берлину. - Крај утакмице, ЦСКА је првак Европе! 45. минут - Француз Де Коло је непогрешив у продужетку, опет са пенала 96:101 45. минут - Иде тројка Датомеа, опет је само минус три, али само… »
"Тенис је спорт који се игра рекетима и у ком на крају увек победи Ђоковић"

"Тенис је спорт који се игра рекетима и у ком на крају увек победи Ђоковић"

Вести онлине 15.05.2016
Парафразирајући чувену реченицу коју је својевремено изрекао енглески фудбалер Гари линекер новинар енглеског Би-Би-Сија Дејвид Лоу објаснио је онима који не знају шта је то тенис. Линекер је казао "Фудбал је игра у којој се… »
Мареју се не пише добро: Због ова три разлога се Енди плаши дуела са Новаком

Мареју се не пише добро: Због ова три разлога се Енди плаши дуела са Новаком

24 Сата 15.05.2016
Новак Ђоковић и Енди Мареј, играће финале мастерса у Риму, данас од 17 часова, а Британац има и те како разлога да се плаши овог дуела са најбољим тенисером света. Никад није победио на свој рођендан Веровали или не, Енди Мареј… »
Коментатор ББЦ-а: Тенис је спорт у коме на крају увек победи Новак Ђоковић!

Коментатор ББЦ-а: Тенис је спорт у коме на крају увек победи Новак Ђоковић!

Спортал блиц 15.05.2016
Тениски коментатор ББЦ-а Денис Лоу има занимљив поглед на доминацију Новака Ђоковића у "белом спорту". Фото: Реутерс Новак Ђоковић и Енди Мареј "Тенис је спорт који се игра рекетима и лоптицама на шљаци, трави, бетону, и у… »
Ђоковић пред финале: Болело је али навикао сам

Ђоковић пред финале: Болело је али навикао сам

Хот спорт 15.05.2016
– Било је доста чудно… Ударио сам веома јако, и заболело је, али се смањивао током меча. Ипак, заболело је опет пред крај, рекао је српски тенисер. Ипак, истакао је да нема времена за опоравак: – Играо сам и раније у сличним… »
Битка за Рим: Уморни Новак или мотивисани Енди?

Битка за Рим: Уморни Новак или мотивисани Енди?

Мондо 15.05.2016
У финалу мастерса у Риму од 17 часова бориће се Ђоковић и Мареј, 33. пут у каријери. Најбољи тенисер света јуриће пети трофеј у престоници Италије, а трећи у низу, док ће Британац покушати да стигне до првог пехара. Ко добија… »
Лош знак за Мареја пред меч са Ђоковићем!

Лош знак за Мареја пред меч са Ђоковићем!

Вести онлине 15.05.2016
За разлику од Новака Ђоковића, који је морао да преброди и седмоструког римског шампиона Рафаела Надала, и, у три сета, Кеија Нишикорија, Енди Мареј је много лакше стигао до финала мастерса у главном граду Италије. А против… »
Ђоковић о повреди: Болело је, па онда престало и опет у финишу меча бол се вратио

Ђоковић о повреди: Болело је, па онда престало и опет у финишу меча бол се вратио

Вечерње новости 15.05.2016
Немам баш много времена да се опоравим, али био сам и раније у оваквим ситуацијама, даћу све од себе, рекао је Новак Ђоковић пред финале против Ендија Мареј. Новак Ђоковић је срушио Нишикорија, следећи је Енди Мареј, али оно што… »
Новаков рецепт за напете тренутке: Сконцентришите се на оно што најбоље радите

Новаков рецепт за напете тренутке: Сконцентришите се на оно што најбоље радите

Спортал блиц 15.05.2016
После напетог меча са Кеијем Нишикоријем (2:6, 6:4, 7:6(5)), којим је изборио пласмаа у финале римског мастерса где га ове недеље од 17 сати чека Енди Мареј, Новак Ђоковић је истакао да је кључан био његов став у одлучујућим… »
Бол, љутња, тријумф: Рањени лав Новак после драме у финалу Рима!

Бол, љутња, тријумф: Рањени лав Новак после драме у финалу Рима!

Спортал блиц 15.05.2016
Новак Ђоковић је јачи и од болова, и од противника. Најбољи тенисер света победио је Кеија Нишикорија у полуфиналу мастерса у Риму са 2:6, 6:4, 7:6(5) после драмичне завршнице и браниће трон у финалу против Ендија Мареја… »
Драма у вечном граду: Ђоковић јачи од Нишикорија и повреде за седмо финале Рима

Драма у вечном граду: Ђоковић јачи од Нишикорија и повреде за седмо финале Рима

Вечерње новости 15.05.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић се после много мучења и преокрета пласирао у финале Рима пошто је савладао Кеија Нишикорија са 2:1, по сетовима 2:6, 6:4, 7:6. Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у финале турнира у… »
Ђоковић у седмом финалу Рима

Ђоковић у седмом финалу Рима

Данас 14.05.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се вечерас у финале Мастерса у Риму. Он је победио Кеија Нишикорија са 2:6, 6:4, 7:6 (7-5), после нешто мање од три сата игре. Ово је био укупно 11. међусобни дуел двојице тенисера… »
Из гема у ГЕМ: Драматично полуфинале Рима, Ђоковић - Нишикори 2:6, 6:4, 7:6 /фото/ /видео/

Из гема у ГЕМ: Драматично полуфинале Рима, Ђоковић - Нишикори 2:6, 6:4, 7:6 /фото/ /видео/

Спортал блиц 14.05.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић у полуфиналу мастерса у Риму игра против Кеија Нишикорија и тај меч можете пратити уживо уз Блицспорт.рс. Фото: Реутерс Новак Ђоковић ГЕМ, СЕТ, МЕЧ! НОВАК ЈЕ У ФИНАЛУ РИМА! Ђоковић - Нишикори… »

Вести дана »