Povezane vesti
Partizan pred suspenzijom iz Evrope? Evo šta o tome kaže Ivan Tomić
Hot sport 16.05.2016
Posle gostovanja u Nišu trener Partizana Ivan Tomić odgovorio je na pitanje vezano za navode medija da bi Partizan mogao da ostane bez Evrope. Osvajanjem Kupa Srbije fudbaleri Partizana uspeli su zvanično da obezbede plasman u Evropu, a time su… »
Božinov odbrusio Bugarima: Svi su govorili da je Partizan korak unazad, a ja sam osvojio kup i dao 18 golova!
Mozzart sport 16.05.2016
"Želim da dam još dva, jer bi postizanje 20 golova predstavljalo veliki uspeh. Nadam se da je osvajanje kupa novi početak za mene", kaže iskusni golgeter. Fudbaleri Partizana stigli su u Bugarsku, gde će u utorak od 19 časova i 16 minuta uveličati… »
Oštro prema svojima: Božinov objasnio Bugarima zašto je nosio srpsku zastavu posle finala Kupa
Hot sport 16.05.2016
Partizan je otputovao u Bugarsku gde će sutra igrati protiv tamošnjeg kluba Beroe, kome će uveličati proslavu stogodišnice postojanja. Logično, najviše pažnje izazvali su bugarski fudbaleri u redovima crno-belih, Valeri Božinov i Ivan… »
Bandalovski: Ne znam da li ostajem u Partizanu; Božinov: Imam ugovor, ali ako bude bilo nešto dobro...
Sportski žurnal 16.05.2016
Partizan u utorak igra u Bugarskoj, crno-beli će uveličati proslavu stogodišnjice kluba Beroe. Najviše interesovanje kod medija u Bugarskoj, naravno, izazvali su Valeri Božinov i Ivan Bandalovski. Sve je interesovalo da li ostaju u Humskoj. - Nisam… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 6 satijoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Uhapšen taksista u Beogradu: Udario pešaka posle protesta na Slaviji, određeno mu zadržavanje (video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Nezapamćeno nevreme u Velikoj Britaniji: Otkazano oko 100 letova sa aerodroma Hitrou u Londonu
Blic pre 4 satijoš 1 povezana