Povezane vesti

Partizan ulepšao jubilej Beroea

Partizan ulepšao jubilej Beroea

Mondo 17.05.2016
Trećeplasirani tim bugarskog prvenstva ugostio crno-bele povodom 100. rođendana i slavio rezultatom 2:0. Foto: YouTube/screenshot Beroe - Partizan 2:0 (1:0), u prijateljskoj utakmici odigranoj povodom jednog veka postojanja kluba iz Stare Zagore… »
Beroe vek postojanja proslavio pobedom protiv Partizana, Božinov promašivao

Beroe vek postojanja proslavio pobedom protiv Partizana, Božinov promašivao

Sportski žurnal 17.05.2016
Partizan je bio „dobar gost” na proslavi veka postojanja Beroea, trećeplasiranog tima Bugarske. Crno-beli su poraženi u prijateljskom meču u Staroj Zagori, sa elementima spektakla – koncertom i dodelom priznanja legendama „zelenih” uoči… »
Bugari proslavili jubilej pobedom nad Partizanom

Bugari proslavili jubilej pobedom nad Partizanom

Sportske.net 17.05.2016
Fudbaleri Partizana poraženi su u Staroj Zagori od strane bugarske ekipe Beroe koja je crno-bele ugostila u sklopu proslave 100 godina od osnivanja kluba. Bugarski prvoligaš Beroe savladao je kombinovani sastav Partizana rezultatom 2:0 (1:0) u… »
Prijateljski: Poraz Partizana u Staroj Zagori (foto)

Prijateljski: Poraz Partizana u Staroj Zagori (foto)

Hot sport 17.05.2016
Fudbaleri Beroa iz Stare Zagore savladali su Partizan u prijateljskoj utakmici odigranoj povodom 100 godina bugarskog tima. Beroe je slavio golovima Eliaša da Silve u 42. minutu i Ise u 72. minutu. Foto:http://www.beroe.bg/ Trener Partizana Ivan Tomić… »
Partizan odneo darove u Staru Zagoru, Beroe slavio na 100. rođendan (video)

Partizan odneo darove u Staru Zagoru, Beroe slavio na 100. rođendan (video)

Mozzart sport 17.05.2016
Crno-belima je ostala još jedna takmičarska utakmica do kraja sezone, pošto će u subotu u poslednjem kolu Superlige dočekati novosadsku Vojvodinu. Partizan je danas bio dobar gost na proslavi 100. rođendana bugarskog kluba Beroe iz Stare Zagore… »
VIDEO: Partizan poražen u Bugarskoj

VIDEO: Partizan poražen u Bugarskoj

Vesti online 17.05.2016
Beogradski Partizan bio je svečani gost bugarskog kluba Beroe koji ove godine slavi 100 godina postojanja. U prijateljskom meču odigranom u Staroj Zagori domaćin je savladao crno-bele sa 2:0 (1:0) golovima Elijapa u 42. i Ise u 72. minutu. Prvi gol je… »
Stogodišnjica: Partizan gost na velikoj proslavi kluba iz Stare Zagore

Stogodišnjica: Partizan gost na velikoj proslavi kluba iz Stare Zagore

Sportal blic 17.05.2016
Fudbaleri Partizana otputovali su u ponedeljak u Bugarsku, gde će u Staroj Zagori ovog utorka od 19.16 po lokalnom vremenu, a 18.16 odigrati prijateljski meč protiv tamošnje ekipe Beroe. Crno-beli će domaćinima uveličati stoodišnjicu postojanja, a… »
Crno-beli gosti Bugara, Božinov otkrio zašto je nosio srpsku zastavu

Crno-beli gosti Bugara, Božinov otkrio zašto je nosio srpsku zastavu

Sportske.net 17.05.2016
Fudbaleri Partizana večeras će uveličati slavlje bugarskog kluba Beroe iz Stare Zagore, koji obeležava 100 godina postojanja kluba. Tim povodom, ekipe ova dva kluba odigraće prijateljski meč, čiji je početak simbolično zakazan za 19:16h, s… »
Božinov: Pričali su da je Partizan korak unazad za mene; Bandalovski: Ne znam da li ostajem

Božinov: Pričali su da je Partizan korak unazad za mene; Bandalovski: Ne znam da li ostajem

Večernje novosti 17.05.2016
Sve će biti poznato sledećeg meseca - kaže Ivan. Imam ugovor sa Partizanom, nismo prvaci, ali smo osvojili trofej - poručuje Valeri. Partizan će danas (19.16) odigrati prijateljski meč u Bugarskoj protiv Beroe kako bi obeležili stogodišnjicu kluba… »

Vesti dana »