Povezane vesti

Da li Đurđić demantuje ilieva: Čast bi mi bila da igram sa Sašom Ilićem!

Da li Đurđić demantuje ilieva: Čast bi mi bila da igram sa Sašom Ilićem!

Hot sport 19.05.2016
Sportski direktor Partizana, Ivica Iliev istakao je da je dolazak Nikole Đurđića u Partizan u teoriji naučne fantastike, ali... Javio se nekadašnji reprezentativac Srbije i dao veoma zanimljivu izjavu, koja će sigurno zagolicati maštu Grobarima. – Da… »
Đurđić o dolasku u Humsku: Od malena sam navijač Partizana, ali se pita Augzburg

Đurđić o dolasku u Humsku: Od malena sam navijač Partizana, ali se pita Augzburg

Večernje novosti 19.05.2016
Zvali su me Iliev i Tomić i čast bi mi bila da igram sa Sašom Ilićem – kaže Nikola. Vrlo lako bi Nikola Đurđić (30) mogao da predvodi napad Partizana sledeće sezone. U razgovoru za “Sportski žurnal” je otkrio da je veoma blizu dolaska u Humsku, ali je… »
Đurđić: Nikad bliži Partizanu

Đurđić: Nikad bliži Partizanu

Mondo 19.05.2016
Iskusni centarfor potvrdio kontakt sa crno-belima, ali podseća da ima još godinu dana ugovora sa Augzburgom. Foto: Guliver/Getty Images/Lennart Preiss Nikola Đurđić (30) raspoložen je da sledeće sezone predvodi napad Partizana, koji je krenuo u drugi… »
Đurđić: Zvali su me Iliev i Tomić, želim u Partizan, ali moraju da otkupe moj ugovor

Đurđić: Zvali su me Iliev i Tomić, želim u Partizan, ali moraju da otkupe moj ugovor

Sportski žurnal 19.05.2016
Partizan želi da angažuje bundesligaško pojačanje – Nikolu Đurđića, napadača Augzburga, proletos na pozajmici u Fortuni iz Dizeldorfa! – Da, tačno je, zvali su me iz Partizana, sportski direktor Ivica Iliev i trener Ivan Tomić – otkriva Žurnalu Nikola… »

Vesti dana »