Povezane vesti

Severna Mitrovica i Zvečan: Energije različitog tipa na festivalu džeza

Severna Mitrovica i Zvečan: Energije različitog tipa na festivalu džeza

Slobodna Evropa 19.05.2016
Tradicionalni muzički događaj pod nazivom "North City Jazz and Blues Festival" održava se po 14. put u Severnoj Mitrovici i Zvečanu. Ove godine traje od 17.do 21. maja, a pored muzičkih nastupa Festival obogaćuju i propratne kulturne aktivnosti, u… »
Džez festival u Kosovskoj Mitrovici je zlata vredan: Džeri Mekart došao iz Glazgova zbog Orthodox Celts-a (FOTO)

Džez festival u Kosovskoj Mitrovici je zlata vredan: Džeri Mekart došao iz Glazgova zbog Orthodox Celts-a (FOTO)

Telegraf 19.05.2016
Mekarti je naveo je Džez festival u Severnoj Kosovskoj Mitrovici “zlata vredan” i da Beograd ne treba da ima “tapiju na festivale”. Zvuci irskog folka i keltskog roka u izvođenju grupe Orthodox Celts sinoć su, prvog dana muzičkog programa… »
Nastupom Mary McBride (USA) zvanično otvoren “Jazz Blues North City Fest 14” (foto)

Nastupom Mary McBride (USA) zvanično otvoren “Jazz Blues North City Fest 14” (foto)

Telegraf 19.05.2016
-Prvi put sam ovde, jako mi se dopada, Mitrovica je zaista jedinstven grad, moja najveća impresija je radionica sa mladim ljudima u Rok školi, tj apetit mladih ljudi za ovom vrstom muzike – rekla je Meri novinarima posle koncerta. Izvanrednim… »

Vesti dana »