Povezane vesti
Intervju sa popom četnikom digao Balkan na noge: "Sad sam u penziji, ali još sam raspoložen da ubijam ljude"!
Telegraf 22.05.2016
- Sve što sam dosad napravio, opet bih ponovio. Ali, ako me pitate imam li dušu, rekao bih da je više nemam - zavšava priču pop Žućo. Vojislav Čarkić (79) poznat pod nadimkom pop Žućo, bio je zapovednik četničke divizije srpske vojske od 1992. do 1995… »
"Četnički sveštenik": Blagosiljao sam oružje mog naroda da ih brani od balija!
Vesti online 22.05.2016
Vojislav Čarkić, "četnički sveštenik" pričao je za "Al Džaziru" o blagosiljanju oružja i vojnika tokom devedestih, sahranjivanju, ali i razmeni droge na frontu. Borio se u ratu u Bosni i Hercegovini, a njegova jedinica bila je stacionirana na Grbavici u… »
Vesti dana »
Sudski proces se obustavlja: Mika Aleksić preminuo, presuda nije doneta
B92 pre 58 minutajoš 30 povezanih
Demonstracija sile u Areni, potom potpuno stala: Srbija razbijala Mađare, rival nije imao nikakve šanse, ali potom usledila drama!
Hot sport pre 1 satjoš 107 povezanih
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 10 satijoš 11 povezanih
Rute: Razgovarao sam sa Trampom o situaciji na Grenlandu, radujem se što ću ga videti u Davosu
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 53 povezane
Opšti haos u Rabatu – Senegal je šampion Afrike posle produžetaka, Dijaz tragičar
RTS pre 1 satjoš 24 povezane