Povezane vesti
Evo kako izgleda Borkovićev auto posle udesa!
Sportske.net 22.05.2016
Srpski automobilista Dušan Borković bio je izuzetno razočaran nakon trkačkog vikenda u Imoli, a evo kako je opisao nesportsko ponašanje Francuza Žan Kloda Vernea koji ga je izgurao sa staze. Četvrti trkački vikend u TCR seriji u Imoli srpski… »
Uništen vikend: Borković izguran sa staze, razbesneo se na Vernea!
Hot sport 22.05.2016
Najbolji srpski automobilista Dušan Borković ispao je sa staze na trci u Imoli kada ga je nesportski sa nje izgurao Francuz Žan Klod Verne. Krajnje nesportski potez francuskog vozača uništio je vikend Dušanu Borkoviću, bar je on tako rekao po… »
Borković nesportski izguran sa staze u Imoli!
Mozzart sport 22.05.2016
„Uništio mi je trku, uništio mi je vikend, razgovaraću sa njim“, poručio je Duca Borković u direktnom prenosu Francuzu Žan Klodu Verni koji je na nesportski način izbacio našeg najboljeg automobilistu sa staze. Našem najboljem automobilisti… »
Skandal u Imoli: Borkovića bahati vozač izgurao sa staze! /video/
Sportal blic 22.05.2016
Naš najbolji automobilista Dušan Borković doživeo je skandaloznu neprijatnost u Imoli, pošto ga je nesportski sa staze izgurao Žan Klod Verne, na samo krug i po pre kraja prve trke! Foto: TCR TV / youtube Tokom trke TCR šampionata, Borković se… »
SKANDAL U IMOLI - Borković brutalno izguran sa staze!
Sportske.net 22.05.2016
Naš najbolji automobilista ostao bez bodova u Imoli, posle krajnje nesportskog gesta Žan Kloda Vernea, na krug i po pre kraja prve trke! Dušan Borković se ove sezone takmiči u TCR šampionatu, a ovaj vikend je rezervisan za trke u Imoli, na stazi… »
Vesti dana »

Uživo predsednik Vučić: Nacionalni stadion je važna stvar za jednu zemlju
Kurir pre 13 minutajoš 16 povezanih

Od 1. Juna novi sistem očitavanja brojila! Evo šta donosi primena novog zakona, ko treba sam da prijavi struju i šta se dešava ako to ne uradite
Dnevnik pre 1 satjoš 29 povezanih

Zelenski pozvao na dodatne sankcije Rusiji posle najnovijeg noćnog napada na Ukrajinu
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih

Nipošto ne koristite ove punjače za telefon: Zbog greške koju svi prave, vatra bukne za sekund, evo šta da uradite
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane