Повезане вести

Меркелова забринута због укидања посланичког имунитета у Турској

Меркелова забринута због укидања посланичког имунитета у Турској

Вечерње новости 23.05.2016
Немачка канцеларка Ангела Меркел изразила је данас дубоку забринутост због укидања посланичког имунитета у Турској. ИСТАНБУЛ - Немачка канцеларка Ангела Меркел изразила је данас дубоку забринутост због укидања посланичког… »
Меркел Ердогану: Не испуњавате услове, визе и после 1. јула

Меркел Ердогану: Не испуњавате услове, визе и после 1. јула

Дневник 23.05.2016
ИСТАНБУЛ: Немачка канцеларка Ангела Меркел изјавила након данашњег састанка са турским председником Реџепом Тајипом Ердоганом. да не делује да ће Турска испунити све услове за укидање виза у наредним недељама.Ројтерс подсећа… »
Меркел: Ми разговарамо о катастрофи

Меркел: Ми разговарамо о катастрофи

Ал Јазеера 23.05.2016
Систем испоруке хуманитарне помоћи не функционира, потребан нови консензус у вези хуманитарних начела, каже Меркел. Њемачка канцеларка Ангела Меркел оцијенила је у Истанбулу да систем испоруке хуманитарне помоћи не функционира и… »
Меркел: Ставила сам јасно до знања Ердогану...

Меркел: Ставила сам јасно до знања Ердогану...

Блиц 23.05.2016
Немачка канцеларка Ангела Меркел изјавила је да је турском председнику Реџепу Тајипу Ердогану током данашњег разговора изразила забринутост због недавне одлуке турског парламента да неким посланицима одузме имунитет. "Ставила… »
Меркел: Турска мора да испуни све услове за укидање виза

Меркел: Турска мора да испуни све услове за укидање виза

Нови магазин 23.05.2016
Немачка канцеларка Ангела Меркел изјавила је данас да је турском председнику Реџепу Тајипу Ердогану рекла да Анкара мора да испуни све услове које Европска унија тражи, укључујући ревизију противтерористичких закона, да би… »
Меркелова долази да "лупа пацке" Ердогану?

Меркелова долази да "лупа пацке" Ердогану?

Вести онлине 23.05.2016
Немачка канцеларка Ангела Меркел изјавила је да су неки политички догађаји у Турској "веома забрињавајући" и обећала је да ће се тим питањима позабавити током своје посете тој земљи у понедељак, јављају агенције. Меркел је… »

Вести дана »