Повезане вести

Типсаревић отворио душу: Пре четири месеца сам био на операцији, а сада сам овде...

Типсаревић отворио душу: Пре четири месеца сам био на операцији, а сада сам овде...

Моззарт спорт 23.05.2016
"Задовољан сам где сам сада. Најважније је да у овом делу сезоне не осетим бол него да се орјентишем на кретање по шљаци", рекао је српски ас. Јанко Типсаревић је завршио такмичење на Ролан Гаросо већ у првом колу, где је… »
Типсаревић: Опоравио сам се захваљујући Надалу, сада ми највише фали фокус

Типсаревић: Опоравио сам се захваљујући Надалу, сада ми највише фали фокус

Вечерње новости 23.05.2016
Драго ми је што сам уверен да ако нађем време да се физички спремим и надоградим константност, могу да будем на правом путу, река је Јанко после пораза на Ролан Гаросу. ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА ИЗ ПАРИЗА Српски тенисер Јанко… »
Јанко: Видим да могу, фали концентрација

Јанко: Видим да могу, фали концентрација

Мондо 23.05.2016
Искусни српски тенисер верује да ће са већим бројем мечева постепено подићи форму и поручује да је јако мотивисан да продужи каријеру. Јанко Типсаревић изгубио је у првом колу Ролан Гароса од Милоша Раонића (3:6, 2:6, 5:7), а… »
Јанко отворио душу после пораза: ''Стално сам незадовољан...''

Јанко отворио душу после пораза: ''Стално сам незадовољан...''

Спортске.нет 23.05.2016
Српски тенисер Јанко Типсаревић рекао је данас да је незадовољан због данашњег пораза од Милоша Раонића, али да је свестан свих проблема који су га пратили у последње време и да му недостају мечеви како би то превазишао… »

Вести дана »