Повезане вести

Вучић: Све зовем на разговор, али не и у владу

Вучић: Све зовем на разговор, али не и у владу

Дневник 24.05.2016
– Наш је циљ да уједнимо Србију и да сваки човек, без обзира на политичку оријентацију, владу доживљава као своју – поручио је. с конференције за новинаре мандатар за састав нове владе Александар Вучић, најављујући да ће… »
Вучић: Треба нам борбена влада

Политика 24.05.2016
Потребан нам је тим који би уложио огромну енергију без калкулација шта ће бити на следећим изборима. Почели смо да се бавимо састављањем тима. Још не знам имена министара, али потребна нам је борбена влада и борбени људи… »
Вучић: Не примам ултиматуме странаца, а камоли СПС

Вучић: Не примам ултиматуме странаца, а камоли СПС

Вечерње новости 24.05.2016
Премијер за следећу недељу најавио старт међустраначких консултација за састављање нове Владе: У кабинету ће бити само борбени, без обзира на њихову страначку припадност. Нисмо одлучили о коалицијама. СЛЕДЕЋЕ недеље… »
Мандатар се обратио нацији: Михајловић и Селаковић у Влади, заслужили су!

Мандатар се обратио нацији: Михајловић и Селаковић у Влади, заслужили су!

Правда 24.05.2016
Мандатар Александар Вучић обратио се данас нацији како би се захвалио грађанима и председнику на указаном поверењу. Како је рекао, он је најсрећнији човек на свету јер је други пут добио прилику да формира владу Србије. Од… »
Вучић: Треба нам борбена влада, са свима ћу разговарати

Вучић: Треба нам борбена влада, са свима ћу разговарати

Дневник 24.05.2016
Мандатар за састав владе Александар Вучић изјавио је данас да још није у прилици да говори о персоналном саставу владе, али је истакао да му треба борбена влада и борбени људи у влади, посвећени њеним циљевима, без обзира на… »
Вучић: Све зовем на разговоре, и Дачића, али не значи да ће сви бити у новој борбеној влади

Вучић: Све зовем на разговоре, и Дачића, али не значи да ће сви бити у новој борбеној влади

Блиц 24.05.2016
Мандатар за састав нове владе Александар Вучић рекао је данас да ће од следеће недеље упутити позиве "свима који желе да разговарају о томе шта је то што заједнички може да се уради за Србију" и додао да то не значи и да ће све… »
Вучић: Ја сам данас најпоноснији човек на свету, хвала председнику што ми је поверио мандат!

Вучић: Ја сам данас најпоноснији човек на свету, хвала председнику што ми је поверио мандат!

Курир 24.05.2016
БЕОГРАД - Ја сам данас најпоноснији човек на свету, хвала председнику Николићу што ми је поверио мандат за састав нове владе Србије - рекао је актуелни председник Владе Србије и мандатар за састав нове владе Александар Вучић на… »
Вучић: Потребна нам је борбена влада

Вучић: Потребна нам је борбена влада

РТС 24.05.2016
Мандатар за састав нове Владе Србије Александар Вучић рекао је да су пред Србијом важне године. Захвалио је грађанима на указаној подршци на изборима и додао да ради на састављању тима који ће се бавити решавањем проблема, а… »
Вучић: Разговараћу са свима, Влади потребни борци

Вучић: Разговараћу са свима, Влади потребни борци

Мондо 24.05.2016
Председник Владе Србије Александар Вучић најавио је да ће почетком следеће недеље упутити позиве за разговоре о саставу будуће Владе. Вучић одбио да наведе да ли ће склопити коалицију са СПС-ом Ивице Дачића. Фото: Тањуг, Драган… »
Вучић: Дачић ми се не обраћа баш најбољим језиком

Вучић: Дачић ми се не обраћа баш најбољим језиком

Данас 24.05.2016
Београд - Премијер Србије Александар Вучић најавио је данас на конференцији за новинаре да ће почетком следеће недеље упутити позив свим заинтересованим представницима странака да дођу на разговоре о формирању будуће владе… »
Селаковић и Михајловићева остају у Влади

Селаковић и Михајловићева остају у Влади

Радио 021 24.05.2016
Мандатар за састав владе Александар Вучић није данас открио имена нових министара, али се претпоставља да ће своја места задржати Зорана Михајловић и Никола Селаковић. Наиме, Вучић је на данашњу конференцији за новинаре на… »

СЕЕбиз 24.05.2016
БЕОГРАД - Мандатар за састав владе Александар Вучић изјавио је данас да ће СНС почетком следеће седмице упутити позив свима који су отворени за разговор о будућности Србије, што не значи да ће са свима правити коалицију. "Ако… »
Вучић: Прво Влада, а онда народ

Вучић: Прво Влада, а онда народ

Вести онлине 24.05.2016
Премијер Србије Александар Вучић захвалио је грађанима Србије на огромном поверењу које су пружили листи окупљеној око СНС на претходним изборима и истакао да је поносан што је други пут добио мандат за формирање Владе Србије… »
Вучић: Случај Савамала ће бити решен, има ту помака

Вучић: Случај Савамала ће бити решен, има ту помака

Блиц 24.05.2016
- Случај Савамала ће бити решен. Надлежни ће то да реше, има ту помака - рекао је актуелни премијер Србије и мандатар за састав нове владе Александар Вучић на данашњој конференцији за новинаре. Према његовим речима, "све ће… »
Вучић: Очекујемо отварање поглавља 23 и 24 у јуну

Вучић: Очекујемо отварање поглавља 23 и 24 у јуну

Курир 24.05.2016
БЕОГРАД - Мандатар за састав владе Александар Вучић изјавио је данас да очекује да поглавља 23 и 24 у преговорима са ЕУ, која се односе на правосуђе и основна права, буду отворена у јуну. "То би био важан сигнал за Србију, после… »
Вучић: Разговараћу са свима, али неће сви бити у Влади

Вучић: Разговараћу са свима, али неће сви бити у Влади

Н1 Инфо 24.05.2016
Разговараћемо са свима који то желе и од почетка следеће недеље ћемо свима упутити позив за разговор о будућности Србије, али то не значи да ће сви они бити део Владе Србије, рекао је мандатар за састав нове српске владе… »
Вучић: Све ћу да зовем на разговоре, и Дачића, али то не значи да ће сви бити у каолицији

Вучић: Све ћу да зовем на разговоре, и Дачића, али то не значи да ће сви бити у каолицији

Правда 24.05.2016
Мандатар за састав нове владе Александар Вучић рекао је данас да ће од следеће недеље упутити позиве "свима који желе да разговарају о томе шта је то што заједнички може да се уради за Србију" и додао да то не значи и да ће све… »
Програм нове владе у 10 тачака

Програм нове владе у 10 тачака

Радио 021 24.05.2016
Половина од 10 тачака програма нове владе тиче се економије, а значајан део припада и образовању, здравству и европским интеграцијама, објавио је данас Блиц. Реч је, како наводи тај лист, о полазним тачкама које ће у програму… »
Вучићев план од 10кс10 за васкрс Србије

Вучићев план од 10кс10 за васкрс Србије

Вести онлине 24.05.2016
Најзад, на помолу је светло на кају тунела - Александар Вучић направиће програм нове владе у 10 тачака, а сваку ће подробно обрадити на 10 страна - Србија ће преживети! Само, да ли ће ко од нас остати жив да прича о томе… »
Ово је десет тачака: Премијеров програм рада нове Владе Србије

Ово је десет тачака: Премијеров програм рада нове Владе Србије

Правда 24.05.2016
Ово је програм Александра Вучића до кога је дошао Блиц. Реч је о полазним тачкама, које ће у програму бити детаљно разрађене, а Вучић ће сваку ставку обрадити на десет страна. 1. Нова радна места: смањене незапослености и… »

Вести дана »