Povezane vesti
Pala sa prozora: Stradala žena kod Beograđanke
Blic 24.05.2016
Žena starosti 88 godina, pala je sa prozora stana u zgradi preko puta Beograđanke u Ulici kralja Milana broj 19. - Ženska osoba pala je sa četvorospratnice, a ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt - rekla je potparol Hitne pomoći dr Nada… »
VIDEO sam je da sedi NA krovu, a onda sam čuo pad: Ispovest komšije koji je prvi pritrčao starici koja je pala sa terase
Telegraf 24.05.2016
- Valjda joj se sve smučilo, nije više mogla, a inače je bez obzira na godine bila skroz vitalna i zdrava - rekao je komšija Pirić. U nesreći koja se dogodila danas oko 9.50 sati u Ulici kralja Milana 19b, prekoputa Beograđanke, život je izgubila žena po… »
Prvo je pala na staklo, pa na beton: Detalji užasne nesreće u centru Beograda! (uznemirujući foto) (video)
Telegraf 24.05.2016
Nesreća se dogodila oko 9.50 sati jutros, a nesrećna starica je bila u poseti kod ćerke i unuka. Danas se u centru Beograda dogodila nesreća kada je žena rođena 1928. godine pala sa terase u Ulici kralja Milana 19b, prekoputa Beograđanke. UŽAS KOD… »
Užas kod Beograđanke: Žena pala sa terase, prolaznici u šoku! (FOTO) (video)
Telegraf 24.05.2016
Nesreća se dogodila u Ulici kralja Milana pod, za sada, nerazjašnjenim okolnostima. Jedna žena (88) je pod nepoznatim okolnostima pala sa terase u Ulici kralja Milana preko puta Beograđanke. PRVO JE PALA NA STAKLO, PA NA BETON: Detalji užasne nesreće u… »
Vesti dana »

„Rekao sam im da…“: Evo šta je Pešić poručio igračima nakon poraza, sada je sve poznato
Nova pre 17 minutajoš 20 povezanih

Zemljotres jačine 7,4 stepena po Rihterovoj skali kod istočne obale Kamčatke
RTV pre 1 satjoš 12 povezanih