Povezane vesti
Legenda Junajteda protiv dolaska Portugalca: Murinjo nije čovek za nas!
Mozzart sport 24.05.2016
"Mislim da se njegov stil fudbala ne bi dopao navijačima čak i ako bi napunio trofejnu salu”, tvrdi Erik Kantona. Legenda Mančester Junajteda Erik Kantona sumnja da je Žoze Murinjo pravi čovek koji treba da zameni Luja van Gala na Old Trafordu… »
Kantona sumnja: Murinjov fudbal – to nije Mančester junajted
Večernje novosti 24.05.2016
Volim Murinja, njegovu ličnost, strast koju ima prema igri. Inteligentan je, i ono što je najvažnije – osvaja trofeje, ali mislim da navijači neće voleti takav stil igre – rekao je legendarni Francuz. Mediji su Žozea Murinja već preselili na “Old… »
Kantona: Murinjo nije za Junajted, ja jesam
Mondo 24.05.2016
Legendarni Francuz otvoreno o najavljenom dolasku Portalca u "njegov" klub. Foto: Guliver/Getty images/Mark Thompson Erik Kantona (49) ima konkretnu poruku za Mančester junajted: Žoze Murinjo nije dobar izbor za novog menadžera. Legendarni Francuz, koji… »
Kantona: Murinjov stil se neće dopasti navijačima
Vesti online 24.05.2016
Legendarni fudbaler Mančester Junajteda Erik Kantona izrazio je sumnju da je Žoze Murinjo pravi čovek za menadžera Mančester Junajteda i istakao da se njegov defanzivni stil fudbala neće dopasti navijačima. Junajted je juče otpustio Holanđanina Luja Van… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Deratizacija Borče posle posete Vučića: Užičani kao upozorenje blokirali zlatiborsku magistralu na pola sata
Nova pre 30 minutajoš 53 povezane

Tektonski udar usred Evrope! Pala još jedna francuska vlada, Makron ima tri opcije na stolu! Sprema se haos!
Kurir pre 55 minutajoš 32 povezane

Policija u novosadskom Rektoratu zbog sastanka sa rektorom, deo zaposlenih ne želi da uđe
Beta pre 9 satijoš 19 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i kratkotrajnom kišom, nevreme u Banatu, Beogradu i jugozapadu
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 37 povezanih

Kejn: Očekije nas izazovna utakmica protiv Srbije u specijalnoj atmosferi
RTS pre 31 minutajoš 32 povezane