Povezane vesti
DŽikić: Ne smemo da dozvolimo da nas isprovociraju
Vesti online 31.05.2016
Trener košarkaša Partizana Aleksandar DŽikić rekao je danas da njegov tim mora da zaboravi poraz u drugom meču protiv FMP-a i mirno uđe u odlučujući duel sa timom iz Železnika. - U utakmicu moramo da uđemo mirni i svesni svojih kvaliteta i… »
Apel grobarima: Budimo pametni
Hot sport 31.05.2016
U sredu, 01. juna košarkaši Partizana igraju odlučujući meč za plasman u finale plej-ofa domaće Superlige. Nakon dve odigrane utakmice protiv KK FMP iz Železnika, rezultat u seriji je 1:1. U prvom meču, Partizan NIS je u dvorani “Aleksandar… »
Crno-beli pred majstoricu: Budimo pametni i nemojmo dozvoliti da se želje pojedinaca ostvare. Srce, ruke glas… Svi kao…
Sportski žurnal 31.05.2016
Košarkaši Partizana u sredu igraju odlučujući meč za plasman u finale plej-ofa domaće Superlige. Nakon dve odigrane utakmice protiv KK FMP iz Železnika, rezultat u seriji je 1:1. U prvom meču, Partizan NIS je u dvorani “Aleksandar Nikolić”… »
FMP odgovorio Partizanu, majstorica odlučuje
Press 31.05.2016
Košarkaši FMP-a iz Železnika savladali su Partizan 79:74 i izjednačili na 1:1 u polufilnoj seriji Superlige Srbije. foto: tanjug.rs Košarkaši FMP-a iz Železnika savladali su Partizan 79:74 i izjednačili na 1:1 u polufilnoj seriji Superlige Srbije… »
Džikić: Na trećoj utakmici znamo šta će da bude, i tako dalje i tako dalje…
Sportski žurnal 31.05.2016
Trener crno-belih, Aleksandar Džikić posle poraza od FMP-a istakao je da nije iznenađen utakmicom. - Mene lično ništa nije iznenadilo. Neke moje igrače jeste. Ono što sam rekao pre dva dana, da ćemo pokušati da im objasnimo da niko ovde neće da… »
Džikić: Izgleda da mojim igračima nešto nije bilo jasno
Hot sport 31.05.2016
Još nije poznato ko će biti protivnik Crvene zvezde u finalu plej ofa domaćeg prvenstva, jer je u polufinalnoj seriji između Partizana i FMP-a, rezultat 1:1. FMP ODGOVORA ‘NA LINČ’: Partizanovi primitivci prešli su svaku meru, zato prekidamo… »
Džikić: Znamo šta će biti na trećoj utakmici...
Mozzart sport 31.05.2016
"Mi smo previše slobodnih bacanja promašili i izgubili previše lopti za pobedu. Plus nekoliko indisponiranih mladića u crno-belom dresu", bio je oštar trener košarkaša crno-belih. Partizan nije uspeo da savlada FMP u drugom meču polufinalne serije… »
Šok za Partizan: Čović posle krvave povrede vodio FMP do majstorice!
Sportal blic 31.05.2016
Košarkaši FMP-a pobedili su Partizan u Železniku sa 79:74 (19:20, 24:16, 18:14, 18:24) i izjednačili u polufinalnoj seriji Superlige na 1-1. Pobednika čeka Crvena zvezda, koja je eliminisala Mega Leks sa 2-0. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija… »
Klipa: Na pobedu i u Pioniru
Mondo 31.05.2016
Trener FMP-a kaže da će "majstorica" biti prilika da njegovi igrači "doktoriraju", iako su im šanse "minimalne". Džikić: "Ništa me nije iznenadilo. Neke moje igrače jeste". U polufinalnoj plej-of seriji između Partizana i FMP Železnika igraće… »
Fmp posle drame pobedio Partizan i produžio seriju
Večernje novosti 30.05.2016
Dobrić i Čović najzaslužniji za trijumf svog tima i činjenicu da će se igrati treći meč u polufinalnoj seriji domaćeg šampionata (79:74). Crvena zvezda još uvek ne zna ime rivala u finalu domaćeg šampionata. FMP je u Železniku iznenadio… »
Iz minuta u minut FMP: - Partizan 79:74
Sportal blic 30.05.2016
Košarkaši FMP-a pobedili su Partizan sa 79:74 i izjednačili na 1-1 u polufinalu Superlige, a dešavanja sa meča mogli ste da pratite uživo uz Blicsport. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija 40' - Kraj utakmice, FMP je pobedio sa 79:74, pošto je poslednja… »
Klipa video magistre, a Džikić indisponirane mladiće u crno-belom
Sportal blic 30.05.2016
Trener FMP-a Slobodan Klipa rekao je da su njegovi košarkaši položili "magistarski rad" pobedom nad Partizanom u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije, kao i da imaju šansu da "doktoriraju" u odlučujućem trećem meču. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija… »
Vesti dana »
Studenti iz Beograda kreću u Novi Sad – „nije teška naša šetnja, već 12 godina pod ovim režimom“ UŽIVO
Novi magazin pre 15 minutajoš 36 povezanih
Studenti i docent daju iskaz u Tužilaštvu povodom napada na njih ispred FDU
Insajder pre 21 minutajoš 21 povezana
SAD:Najmanje 18 osoba poginulo kada se sudario putnički avion sa vojnim helikopterom, traga se za više od 40 putnika
RTV pre 15 minutajoš 49 povezanih
Mesec dana pritvora četvorici SNS aktivista koji su devojci polomili vilicu
Radio 021 pre 51 minutajoš 18 povezanih