Povezane vesti

Vremenska prognoza - 1. jun

RTS 31.05.2016
Promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, uglavnom posle podne i uveče. Moguće su i kratkotrajne nepogode sa većom količinom padavina i gradom. Najviša dnevna temperatura od 25 do 29 stepeni.… »

Kraj vrućine - sutra pljuskovi, grmljavina, moguć i grad

B92 31.05.2016
Beograd -- U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, nestabilno, s lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom posle podne i uveče, saopštio je RHMZ. Moguće su i kratkotrajne nepogode s većom količinom padavina i gradom. Vetar slab, promenljiv… »

Promena vremena: Uveče pljuskovi i grmljavina

Kurir 31.05.2016
BEOGRAD - U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, nestabilno, sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom posle podne i uveče, saopštio je Republički hidrometeoprološki zavod. Moguće su i kratkotrajne nepogode sa većom količinom padavina… »

U Srbiji narednih dana pljuskovi i grmljavina, moguće nepogode

Večernje novosti 31.05.2016
U Srbiji će u sredu biti promenljivo oblačno i nestabilno, s lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom posle podne i uveče. BEOGRAD - U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i nestabilno, s lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom posle… »

Od sutra kiše i grad! Čuvajte se groma

Mondo 31.05.2016
Ako su vas zabrinule ozbiljne najave o nevremenu sa grmljavinom i gradom koje preti Srbiji, o kojima pišu mediji poslednjih dana, pročitajte šta o tome kažu meteorolozi, kao i na koji način da se zaštite... Foto: thinkstock/guliver/gettyimages… »

Sutra nestabilno, s lokalnim pljuskovima i grmljavinom

Novi magazin 31.05.2016
U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i nestabilno, s lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom posle podne i uveče, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije. Moguće su i kratkotrajne nepogode s većom količinom padavina i gradom. Vetar… »

Danas sunčano i toplo - temperatura do 29 stepeni

Press 31.05.2016
Pljuskovi će ipak biti ređa pojava, tako da u mnogim krajevima može ostati suvo vreme, posebno na jugu Srbije. Foto:nezavisne.com Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) u Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo vreme… »

Česte kiše narednih dana

Mondo 31.05.2016
U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, posle podne i uveče lokalni razvoj oblačnosti sa pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Duvaće slab i umeren… »

Danas pretežno sunčano i toplo

Blic 31.05.2016
U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, posle podne i uveče lokalni razvoj oblačnosti sa pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab i umeren, uglavnom zapadni vetar u… »

Kišobrane odložite do večeras: Danas sunćano i toplo, do 29 stepeni

Kurir 31.05.2016
U Srbiji će danas biti pretežno suncano i toplo, posle podne i uveče lokalni razvoj oblačnosti sa pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab i umeren, uglavnom zapadni vetar u Timockoj… »

Topao dan, uveče mogući pljuskovi

N1 Info 31.05.2016
U Srbiji će danas biti sunčano i toplo vreme, s najvišom temperaturom od 29 stepeni. Posle podne i uveče očekuje se lokalni razvoj oblačnosti, ponegde sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom. Najniža temperatura od 10 do 18, najviša od 26 do… »

Danas toplo i sunčano: Ali grmljavina i pljuskovi prete narednih dana!

Telegraf 31.05.2016
Najniža očekivana temperatura je od 10 do 18, a najviša od 26 do 29 stepeni. U Srbiji nas danas očekuju pretežno sunčane i tople vremenske prilike, posle podne i uveče moguće je da će doći do lokalnog razvoja oblačnosti sa pojavom kratkotrajnih… »

Sunčano i toplo, uveče mogući pljuskovi, do 29 stepeni

B92 31.05.2016
Beograd -- U Srbiji će biti sunčano i toplo vreme, sa najvišom temperaturom od 29 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Posle podne i uveče lokalni razvoj oblačnosti, ponegde sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom. Duvaće… »

Danas sunčano i toplo, temperatura do 29 stepeni

Novi magazin 31.05.2016
U Srbiji će danas biti sunčano i toplo vreme, s najvišom temperaturom od 29 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Posle podne i uveče lokalni razvoj oblačnosti, ponegde sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom. Najniža… »

Vesti dana »