Повезане вести

Човић после инцидента: Не знам зашто сам добио искључујућу грешку (видео)

Човић после инцидента: Не знам зашто сам добио искључујућу грешку (видео)

Хот спорт 02.06.2016
На утакмици између Партизана и ФМП-а одиграној у среду, Филип Човић је искључен јер је шест минута пре краја покушао да удари Еду Мурића. Њих двојица су се у једном моменту сударила, а онда је омалени бек ФМП-а замахнуо ка… »
Звезда фаворит, Партизан жели трофеј

Звезда фаворит, Партизан жели трофеј

Дневник 02.06.2016
Финална серија кошаркашке Суперлиге Србије почиње у суботу од 21 сат у београдској хали “Александар Николић”, када ће копља укрстити вечити ривали, Црвена звезда и Партизан. До титуле ће стићи екипа која прва забележи три… »
Човић о инциденту: "Махинално сам подигао руку"

Човић о инциденту: "Махинално сам подигао руку"

Спортске.нет 02.06.2016
Плејмејкер ФМП-а Филип Човић тврди да није намерно ударио Еда Мурића и да због "махиналног потеза руком" није требало да буде искључен. Јучерашњу мајсторицу полуфиналне серије плеј-офа Суперлиге између Партизана и ФМП Железника… »
Радоњић: За титулу је потребан евролигашки ниво, Партизан је драстично бољи него на почетку сезоне

Радоњић: За титулу је потребан евролигашки ниво, Партизан је драстично бољи него на почетку сезоне

Вечерње новости 02.06.2016
Сматрам да је финале очекивано и да има посебно тежину, јер се ради о утакмицама вечитих ривала које су, осим борбе за титулу, увек више од тога – рекао је тренер Звезде. ПЕТУ годину заредом, о титули првака Србије одлучиваће… »
"Блиц" сазнаје: Белошевић, Јовчић и Глишић суде Звезда - Партизан

"Блиц" сазнаје: Белошевић, Јовчић и Глишић суде Звезда - Партизан

Спортал блиц 02.06.2016
Прва утакмица финала плеј-офа Суперлиге између кошаркаша Црвене звезде и Партизана игра се у петак (21 час), а "Блиц" сазнаје која судијска тројка ће делити правду. Фото: М. Метлаш / РАС Србија Миливоје Јовчић Према нашим… »
Колико може Партизан у 17. финалу заредом?

Колико може Партизан у 17. финалу заредом?

Мондо 02.06.2016
Црно-бели листом препуштају улогу фаворита актуелном шампиону. "Када играмо као тим, можемо да победимо сваког", поручио Новица Величковић. Партизан је победом над ФМП Железником у "мајсторици" обезбедио 17. узастопни наступ у… »
Оштре казне за КК Партизан и Филипа Човића

Оштре казне за КК Партизан и Филипа Човића

Спортске.нет 02.06.2016
Кошаркашки клуб Партизан кажњен је данас са 120.000 динара због вредјања и псовања противника и судија на утакмици полуфинала плеј-офа против ФМП-а, наводи се у саопштењу Кошаркашке лиге Србије. Партизан се синоћ пласирао у… »
Формула за одбрану титуле: Евролигашким ритмом срушити Партизан

Формула за одбрану титуле: Евролигашким ритмом срушити Партизан

Моззарт спорт 02.06.2016
"Чињеница да је Новица Величковић дошао у тренутку када се воде ове борбе показатељ је озбиљности и намера црно-белих. Зато то од нас изискује да морамо да будемо на нивоу игара у току сезоне, на евролигашком нивоу и на тај… »
Радоњић: На Партизан - евролигашки

Радоњић: На Партизан - евролигашки

Мондо 02.06.2016
Тренер Црвене звезде уочи финала плеј-офа подсећа на два пораза ове сезоне, када је "вечити" ривал био слабији него сада... "Не бежим од улоге фаворита". Црвена звезда и Партизан у петак почињу пету финалну плеј-оф серију у… »
Џикић и величковић сложни: Звезда је фаворит, али и ми се питамо

Џикић и величковић сложни: Звезда је фаворит, али и ми се питамо

Хот спорт 02.06.2016
Непуних 46 сати од завршетка полуфиналне утакмице, црно-бели играју први меч финалне серије против Црвене звезде Телеком. Након победе против ФМП-а, укупним резултатом 2:1 у серији, кошаркаши Партизана улазе у финалну серију… »
Радоњић на опрезу: Партизан је сада много бољи него када нас је два пута победио!

Радоњић на опрезу: Партизан је сада много бољи него када нас је два пута победио!

Хот спорт 02.06.2016
Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да његова екипа мора да игра на евролигашком нивоу уколико жели да освоји титулу шампиона Србије. – Дошли смо до завршетка ове сезоне, почиње финална серија… Сматрам да је… »
Величковић: Дерби играм и на једној нози! Звезда фаворит, али можемо да добијем сваког

Величковић: Дерби играм и на једној нози! Звезда фаворит, али можемо да добијем сваког

Моззарт спорт 02.06.2016
“Није било тензије, ми искуснији покушавамо да ове млађе научимо да би тај притисак требало да се преточи у нешто добро, а не да се стегну“, рекао је Партизанов ас. Крилни центар Партизана Новица Величковић у мајсторици са ФМП-ом… »
Партизан бољи од ФМП-а, за титулу са Звездом

Партизан бољи од ФМП-а, за титулу са Звездом

Пресс 02.06.2016
Кошаркаши Партизана бориће се за титулу првака Србије против Црвене звезде, пошто су вечерас савладали ФМП из Железника 87:78 (24:10, 17:16, 28:28, 18:24) и пласирали се у финале плеј-офа Суперлиге. фото: тањуг.рс Кошаркаши… »
Клипа: Унели смо дозу страха у редове Партизана, што је невероватан успех

Клипа: Унели смо дозу страха у редове Партизана, што је невероватан успех

Вечерње новости 02.06.2016
Најважније за ФМП је да су играчи показали карактер и да су се борили целу утакмицу. Кошаркашка јавност треба да буде поносна, ово је величанствен резултат – рекао је тренер екипе из Железника. Тренер ФМП Слободан Клипа рекао је… »
Џикић: У финалу смо, разочарали смо велики број људи

Џикић: У финалу смо, разочарали смо велики број људи

Нови магазин 02.06.2016
Тренер кошаркаша Партизана Александар Џикић рекао је да је његова екипа вечерашњи меч против ФМП-а одиграла паметније и са више енргије и додао да верује да су црно-бели пласманом у финале Суперлиге разочарали велики број… »
Џикић пред звезду: Очекујем ‘свињо дебела’ и ‘пи*ко ћелава’, разочарали смо велики број људи!

Џикић пред звезду: Очекујем ‘свињо дебела’ и ‘пи*ко ћелава’, разочарали смо велики број људи!

Хот спорт 02.06.2016
Тренер Партизана Александар Џикић имао је занимљиво обраћање јавности после утакмице са ФМП-ом у Пиониру. – Честитам екипи, разочарали су један велики број људи који нам није мислио ништа добро на почетку сезоне, а ни кад сам… »
Џикић: Неколико њих бисмо волели код нас

Џикић: Неколико њих бисмо волели код нас

Мондо 02.06.2016
Тренер црно-белих рекао да је његов тим "разочарао много људи" пласманом у финале плеј-офа. Клипа: "Величковић био превага". Теже него што се очекивало, Партизан се пласирао у финале плеј-офа Суперлиге Србије, након две победе… »

Вести дана »