Povezane vesti
Šešelj: Ja ću razgovarati sa Vučićem
RTV 06.06.2016
BEOGRAD - Srpska radikalna stranka (SRS) odazvaće se pozivu na konsultacije mandatara za sastav Vlade Aleksandra Vučića, i one će biti održane u utorak u 15 časova u zgradi Skupštine Srbije, najavio je danas lider radikala Vojislav Šešelj. 78… »
Radikali idu na konsultacije o vladi: Šešelj će razgovarati sa Vučićem!
Pravda 06.06.2016
BEOGRAD - Lider radikala Vojislav Šešelj izjavio je danas da je SRS dobila poziv mandatara Aleksandra Vučića za konsultacije o novoj vladi i da će se tom pozivu odazvati, a da će, po odluci kolegijuma stranke, on predstavljati stranku na tim… »
Vučić sa strankama od sutra
Mondo 06.06.2016
Konsultacije mandatara za sastav Vlade Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima stranaka koje su bile najavljane za danas, odlažu se za sutra, ali u promenjenim terminima. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Lider Socijalističke partije Srbije Ivica… »
Šešelj: Idem sutra na konsultacije sa Vučićem
Blic 06.06.2016
Lider SRS Vojislav Šešelj potvrdio je da će se odazvati pozivu mandatara Aleksandra Vučića i da će ići na konsultacije o sastavu nove Vlade Srbije. Šešelj je novinarima u Skupštini Srbije, uoči nastavka konstitutivne sednice, rekao da je… »
Šešelj: Idem na konsultacije o Vladi
RTS 06.06.2016
Lider radikala Vojislav Šešelj izjavio je da je SRS dobila poziv mandatara Aleksandra Vučića za konsultacije o novoj Vladi i da će se tom pozivu odazvati, a da će, po odluci kolegijuma stranke, on predstavljati stranku na tim konsultacijama. Te… »
Vesti dana »
Pogačar: Nastavljamo sa blokadama, Vučić popustio pred pritiskom građana
Vreme pre 2 minutajoš 180 povezanih
Očajan sam zbog odluke Vlade da povuče predlog dopuna Zakona o visokom obrazovanju
Politika pre 1 satjoš 40 povezanih
Kijev tvrdi da je Moskva ispalila balističku raketu, Kremlj bez komentara
BBC News pre 51 minutajoš 35 povezanih
"Video sam kako se krije u žbunju, mogao je da me ubije s leđa": Dragan je video tragove i odmah pozvao policiju: Ovo je njegova neverovatna priča kako je razotkrio Aliju Balijagića
Blic pre 26 minutajoš 87 povezanih
Tragedija u Novom Sadu: Hapšenja zbog pada nadstrešnice i smrti 15 ljudi
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih