Povezane vesti
Supruga uhapšenog Srbina: Molim Vučića da sazna ko nas je pustio na makedonsku granicu!
Pravda 08.06.2016
Gordana Dujanović, čiji je muž Veljko uhapšen po hrvatskoj Interpolovoj poternici ogorčena na srpsku policiju. Poslednje čega se sećam na makedonskoj granici je da mi je Veljko držao glavu u krilu posle intervencije lekara, jer mi je pozlilo kada mi je… »
Supruga uhapšenog Srbina: Molim Vučića da sazna koja službenica nas je pustila na makedonsku granicu!
Večernje novosti 08.06.2016
Gordana Dujanović, čiji je muž Veljko uhapšen po hrvatskoj Interpolovoj poternici ogorčena na srpsku policiju. POSLEDNjE čega se sećam na makedonskoj granici je da mi je Veljko držao glavu u krilu posle intervencije lekara, jer mi je pozlilo kada mi je… »
Vesti dana »
Ovako izgleda lista SNS-a u dragačevu - podržalo je potpisom preko 1.500 građana
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 36 povezanih
Prodaju krave da prežive: Poljoprivrednici zovu ministra da ih obiđe i najavljuju duže blokade
N1 Info pre 10 minutajoš 43 povezane
Studenti u blokadi objavili na koji način će građanima saopštavati važne informacije
Insajder pre 5 satijoš 17 povezanih
Član Kongresa SAD: Ministarstvo skriva dokumente u vezi sa Epstinom
Politika pre 15 minutajoš 22 povezane
Navijači Srbije su ovo čekali! Pala konačna odluka - evo da li će Avramović igrati za "orlove" u Istanbulu!
Večernje novosti pre 4 minutajoš 28 povezanih