Povezane vesti
Majka ubijene pevačice otvorila dušu Neka ta Rada moju mrtvu Jecu ne uzima u usta
Press 08.06.2016
Zorica Krsmanović, majka ubijene pevačice ogorčena je zbog javnog pojavljivanja Rade Matić koja je se dopisivala sa njenim zetom Zoranom. Foto:telegraf.rs -Neka ta Rada moju mrtvu Jecu ne uzima u usta! Ako je imala šta da prijavi, trebalo je da to kaže… »
Ispovest majke ubijene Jelene: Nek Rada moju mrtvu ćerku ne uzima u usta!
Pravda 08.06.2016
Zorica Krsmanović (53), majka ubijene pevačice Jelene Marjanović (33), ogorčena je zbog javnog pojavljivanja Rade Matić (35) iz Beča, koja je izjavila da se na svoju inicijativu dopisivala sa njenim zetom Zoranom. „Neka ta Rada moju mrtvu Jecu ne uzima u… »
Vesti dana »

(Foto) zavejan ovaj deo Srbije: Sneg se ponovo sručio, oglasio se i RHMZ: Evo do kada će da pada
Blic pre 48 minutajoš 3 povezane

Novaković (NPS): U Skupštini o legalizaciji, a ispred zgrade novi šatori – to je neverovatno
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Haos na 18.: Rođendanu vikinog sina zbog cece Folk divu opkolili sa svih strana - sto telefona je snima, atmosfera uzavrela, a evo šta peva slavljeniku (video)
Blic pre 1 satjoš 4 povezane

Makron zatražio od premijera u ostavci da još jednom pokuša da formira vladajuću većinu u parlamentu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana