Повезане вести
Вујовић: Могуће ново повећање плата и пензија од 1. јануара 2017. године
Политика 10.06.2016
Очекује се да ММФ повећа прогнозу привредног раста на најмање 2,3 одсто БДП. – Износ јавног дуга смањен за 600 милиона евра од почетка године, али на камате и даље одлази 3,5 одсто БДП-а. Од нашег специјалног извештача Бечићи… »
Вујовић: Србија штедњом излази из кризе, од 1. јануара могућ раст плата и пензија
РТС 10.06.2016
Министар финансија Србије Душан Вујовић рекао је у Бечићима да Србија штедњом излази из кризе и оценио да бележи значајан раст бруто домаћег производа. "У првом кварталу ове године забележили смо раст БДП-а од 3,5 одсто, каже… »
Плате веће од јануара 2017. а стићи ће се до 500€
Мондо 10.06.2016
Ако резултати на фискалном плану буду добри ми ћемо плате и пензије повећати, поручио је данас мандатар Александар Вучић. Догодине двоструко већи раст БДП-а него у Немачкој. Фото: Тањуг/Раде Прелић Коментаришјући изјаву шефа… »
Могуће повећање плата и пензија од 2017. године
Бета 10.06.2016
Министар финансија Србије Душан Вујовић изјавио је данас да ће повећање плата у јавном сектору и пензија бити могуће кад поново буде добро стање у буџету, као што је сада. Он је у Бечићима на Самиту министара финансија… »
Вучић: Ако фискални резултати буду добри, повећаћемо плате и пензије
Нова економија 10.06.2016
Ако резултати на фискалном плану буду добри ми ћемо плате и пензије повећати, поручио је данас мандатар Александар Вучић, додајући да како ствари сада изгледају то ће бити изводљиво. Коментаришући изјаву шефа Мисије ММФ за… »
Петровић: Плате и пензије морају да остану под контролом
РТС 10.06.2016
Мисија Међународног монетарног фонда је у Београду - припрема податке за разговоре с Владом о завршетку четврте ревизије аранжмана, започете пре избора. Уочи званичних разговора у понедељак, шеф Мисије Џејмс Руф оценио је да… »
Вујовић: Доћи ће тренутак када ћемо са ММФ причати о повећању плата и пензија
Нова економија 10.06.2016
Министар финансија Душан Вујовић изразио је уверење да ће у склопу започетих реформи доћи тренутак када ће бити реално да се преговара о повећању плата и пензија. "Сигуран сам да ћемо у наставку започетих реформи доћи до тачке… »
Вујовић: Биће разговора о повећању плата и пензија
РТВ 10.06.2016
БЕОГРАД - Министар финансија Душан Вујовић изразио је уверење да ће у склопу започетих реформи доћи тренутак када ће бити реално да се преговара о повећању плата и пензија. "Сигуран сам да ћемо у наставку започетих реформи доћи… »
Вести дана »
Руско "њет" за примирје у Украјини Кремљ се огласио: То није наш циљ, наш циљ је већи, апсолутни приоритет
Ало пре 5 сатијош 3 повезане
Трамп: Заплењен танкер за нафту код обала Венецуеле, Колумбија је следећа
РТВ пре 9 минутајош 3 повезане
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 7 сатијош 1 повезана