Povezane vesti
(Video) Lepi Mića o vaspitanju dece: Da moja Sara ode sa 17 sa dečkom, ja bih...
Kurir 11.06.2016
Lepi Mića sa Marinom Perazić i Dušicom Grabović raspravljao je o sobi i raspravljao o moralu pojedinih ukućanki. "One su ku.ve i to je kraj. Ja govorim za moralne ku.ve. O čemu pričaš. Ja da ima sestru kao ovu ovde ja bih je prikucao za zid"… »
Lepi Mića o mladim ukućankama na Farmi: One su kurve! (video)
Svet & Skandal 11.06.2016
Kako se bliži kraj Farmi 7, maske sve više padaju i ukućani sve otvorenije pričaju jedni o drugima. Tako je i Lepi Mića dao “dijagnozu” mlađim koleginicama na imanju u Lisoviću. “One su kurve i to je kraj. Ja da ima sestru kao ovu ovde ja bih… »
Vesti dana »
Nova blokada zgrade suda i tužilaštva u Novom Sadu, pripadnici žandarmerije postavili metalne ograde
NIN pre 4 minutajoš 24 povezane
Ovakvog Nemanju Radonjića je Marakana čekala! "Imali smo dobar osećaj od početka"
Mondo pre 2 satajoš 16 povezanih
Ukrajinske vlasti javljaju o velikom ruskom napadu na energetsku infrastrukturu zemlje
Danas pre 52 minutajoš 12 povezanih
Hrvati i Bosanci kipte od besa! Jedan detalj sa Marakane ih je baš zaboleo (foto)
Večernje novosti pre 5 minutajoš 12 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo u 40.: godini izgleda nerealno, a kad se skine padaju vilice
Blic pre 4 minutajoš 11 povezanih