Povezane vesti
Zajednički iftar nešto što oplemenjuje
RTV 11.06.2016
MOSTAR - Vladika zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije rekao je danas da je zajednički iftar za vernike muslimane, koji je priredila pravoslavna crkva u Bijelom Polju kod Mostara, nešto najnormalnije i nešto što oplemenjuje. "Ne znam šta je… »
Vladika Grigorije: Zajednički "iftar" sa muslimanima je najnormalnija stvar!
Pravda 11.06.2016
MOSTAR - Vladika zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije rekao je danas da je zajednički iftar za vernike muslimane, koji je priredila pravoslavna crkva u Bijelom Polju kod Mostara, nešto najnormalnije i nešto što oplemenjuje. "Ne znam šta je… »
Kako je vladika Grigorije oduševio celu Bosnu
Vesti online 11.06.2016
Vest da su vodeći ljudi pravoslavne crkve u Bijelom Polju kod Mostara organizovali zajednički iftar za muslimane ovog kraja, obišla je medije. Komentari, bez izuzetka, pozitivni. Potez vladike Grigorija oduševio je pripadnike svih zajednica u BiH… »
Vladika Grigorije: Šta je ljudima, ovo je najnormalnije
Nedeljnik 11.06.2016
Vest da su vodeći ljudi pravoslavne crkve u Bijelom Polju kod Mostara organizovali zajednički iftar za muslimane ovog kraja, obišla je medije, prenosi N1. Potez vladike Grigorija oduševio je pripadnike svih zajednica u BiH. Utisak je da narodima ovog… »
Vesti dana »
I Srpsko lekarsko društvo uz studente: Podrška u borbi za bolje društvo stigla od onih koje smatraju uzorima
Novi magazin pre 1 satjoš 66 povezanih
Čestitam predsedniku, on nam je omogućio neophodnu energiju: Sferopulos nakon izuzetno bitne pobede govorio o Drčeliću!
Hot sport pre 1 satjoš 25 povezanih
„Desila se nadstrešnica zbog koje sam okrenuo leđa Olimpijskom komitetu Srbije, pustili smo zlo u kuću“
Nova pre 7 satijoš 6 povezanih
Tramp planira da pošalje stanovnike Gaze na ova mesta? Udaljena su hiljadama kilometara
Telegraf pre 57 minutajoš 50 povezanih