Povezane vesti
Taylor Swift odgovara na prozivke Kim Kardashian
17.06.2016
U slučaju da ste propustili poslednje vesti, Kim je stala u odbranu svog muža Kanyea i izjavila kako Taylor... pa, ne govori baš istinu, da se lepo izrazimo. Znate već da su se nakon pomirenja na VMAs Taylor Swift i Kanye West ponovo posvađali kada… »
Kim poručuje: Taylor laže, znala je za prozivke u pesmi Kanye Westa
Tračara 17.06.2016
Kim Kardashian je ponovo razbuktala svađu između svog supruga Kayne Westa i Taylor Swift. Starleta je u najnovijem intervjuu za GQ izjavila da je mlada pevačica ‘totalno znala’ za stihove kojima je reper prozvao u svojoj numeri Famous. “Čini mi… »
Kim Kardashian tvrdi da Taylor Swift laže!
17.06.2016
Hmmm... Kome sad da verujemo?! Pogledajte šta je Kim izjavila u novom intervjuu za GQ i procenite sami. Dobro znate da između Kanyea Westa i Taylor Swift ponovo teče bad blood. Nakon što su se privremeno pomirili, svađa je buknula kada je Kanye… »
Vesti dana »
Posle eksplozije i oštećenja kanala Ibar - Lepenac: U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom
Kurir pre 3 satajoš 6 povezanih
"Spreman sam da odmah okončam rat s: Rusijom!" Zelenski prelomio: Ne mora da se vraća teritorija, imam samo jedan uslov!"
Blic pre 8 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Best On the internet Black-jack Real money United states Greatest Blackjack Game
PP media pre 1 satjoš 5 povezanih
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 7 satijoš 1 povezana