Повезане вести
Срећно момци: Србија добила репрезентацију у фудбалу на песку (фото)
Хот спорт 17.06.2016
После 25 дана селективних тренинга селектор наше репрезентације Дејан Кнежевић одредио је списак од 13 играча и три голмана који ће конкурисати за Еуро Беацх Соццер Цуп коме ће Београд бити домаћин од 24. до 26. јуна. На јавни… »
Србија добила прву репрезентацију за фудбал на песку
Вечерње новости 17.06.2016
Србију ће, између осталих, предводити некадашњи капитен Црвене звезде Никола Мијаиловић, капитен футсал селекције Марко Перић и некадашњи фудбалер Локомотиве из Москве и Келна Немања Вучићевић. Селектор репрезентације Србије… »
Србија и на песку, перјанице Мијаиловић и Перић
Мондо 17.06.2016
После 25 дана селективних тренинга, формирана је прва репрезентација Србије у "беацх соццеру". Некадашњи дефанзивац Црвене звезде Никола Мијаиловић, капитен футсал репрезентације Марко Перић и некадашњи првотимац ОФК Београда… »
Вести дана »
Скуп испред Специјалног суда: Сведоци у случају Генералштаб трпе невероватне притиске
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 22 повезане
Студент о нападима на носиоце листе: Дискредитација је нешто чиме се они баве већ 14 година
Глас Зајечара пре 5 сатијош 13 повезаних
Медији крећу у правну битку: Три медијске куће најавиле тужбу због забране уласка у Белу кућу
РТС пре 4 сатијош 15 повезаних
„Зорица има свој апартман, и ја бих да имам…“ Бојана открила све о прохтевима Зорице Брунцлик: „Пришла сам“
Телеграф пре 25 минутајош 18 повезаних