Povezane vesti
Erdogan ljut: Hoćete da i mi održimo referendum za ulazak u EU?!
Pravda 23.06.2016
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan, ljut zbog odnosa Unije prema Ankari, izjavio je da bi i Turska mogla da uradi isto što i Velika Britanija — raspiše referendum sa pitanjem da li ta zemlja treba da bude članica EU. „I mi možemo da pitamo građane da… »
I Erdogan najavljuje referendum
Dojče vele 23.06.2016
Predsednik Turske Erdogan razmatra mogućnost raspisivanja referenduma o nastavku pregovora o ulasku Turske u EU i tvrdi da se njegova zemlja suočava s preprekama samo zato što je većinski muslimanska. Turski predsednik za uzor je uzeo Veliku Britaniju… »
Erdogan o referendumu po uzoru na Britaniju
Al Jazeera 23.06.2016
Turski predsjednik Reccep Tayyip Erdogan najavljuje referendum u kojem će se građani izjašnjavati o nastavku pregovora sa EU. Turski predsjednik Reccep Tayyip Erdogan spomenuo je mogućnost da bi Turska mogla organizirati referendum o tome hoće li… »
Erdogan: Moguć referendum o nastavku procesa pristupanja Turske EU
Novi magazin 23.06.2016
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da postoji mogućnost da u Turskoj bude organizovan referendum o nastavku procesa pristupanja te zemlje EU, po modelu današnjeg referenduma o članstvu Velike Britanije. "Postoji mogućnost da se o nastavku… »
Erdogan: I Turska bi mogla da raspiše referendum o EU
Blic 23.06.2016
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan je, ljut zbog odnosa unije prema Ankari, izjavio da bi i Turska mogla da uradi isto što i Velika Britanija - raspiše referendum sa pitanjem da li ta zemlja treba da bude članica EU. "I mi možemo da pitamo građane da… »
Vesti dana »
Oprez! Veoma opasna pojava i ovog jutra nad ovim delovima Srbije: evo gde je najkritičnije
Telegraf pre 14 minutajoš 17 povezanih
Sparsi preko Lejkersa do polufinala NBA kupa, Oklahoma ubedljiva protiv Sansa
RTV pre 34 minutajoš 20 povezanih
Rusija tokom noći napala energetska postrojenja u Odeskoj i Poltavskoj oblasti
RTV pre 39 minutajoš 15 povezanih
VIDEO: SAD zaplenile naftni tanker Venecuele, objavljen snimak
Radio 021 pre 59 minutajoš 14 povezanih