Повезане вести

Ердоган љут: Хоћете да и ми одржимо референдум за улазак у ЕУ?!

Ердоган љут: Хоћете да и ми одржимо референдум за улазак у ЕУ?!

Правда 23.06.2016
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган, љут због односа Уније према Анкари, изјавио је да би и Турска могла да уради исто што и Велика Британија — распише референдум са питањем да ли та земља треба да буде чланица ЕУ. „И ми… »
И Ердоган најављује референдум

И Ердоган најављује референдум

Дојче веле 23.06.2016
Председник Турске Ердоган разматра могућност расписивања референдума о наставку преговора о уласку Турске у ЕУ и тврди да се његова земља суочава с препрекама само зато што је већински муслиманска. Турски председник за узор је… »
Ердоган о референдуму по узору на Британију

Ердоган о референдуму по узору на Британију

Ал Јазеера 23.06.2016
Турски предсједник Реццеп Таииип Ердоган најављује референдум у којем ће се грађани изјашњавати о наставку преговора са ЕУ. Турски предсједник Реццеп Таииип Ердоган споменуо је могућност да би Турска могла организирати… »
Ердоган: Могућ референдум о наставку процеса приступања Турске ЕУ

Ердоган: Могућ референдум о наставку процеса приступања Турске ЕУ

Нови магазин 23.06.2016
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изјавио је да постоји могућност да у Турској буде организован референдум о наставку процеса приступања те земље ЕУ, по моделу данашњег референдума о чланству Велике Британије. "Постоји… »
Ердоган: И Турска би могла да распише референдум о ЕУ

Ердоган: И Турска би могла да распише референдум о ЕУ

Блиц 23.06.2016
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган је, љут због односа уније према Анкари, изјавио да би и Турска могла да уради исто што и Велика Британија - распише референдум са питањем да ли та земља треба да буде чланица ЕУ. "И ми… »

Вести дана »