Povezane vesti
Balažic: Ponovo sam fudbalski rođen
Beta 23.06.2016
Fudbaler Partizana Gregor Balažic rekao je danas da je, posle teške povrede i duge pauze, ponovo "fudbalski rodjen" i istakao da sada ceni svaki trenutak proveden na terenu. "Meni je prvi deo priprema u Beogradu baš teško pao. Nisam dugo radio s… »
Ponovo fudbalski rođen: Partizanov ‘stub odbrane’ jači je iz dana u dan
Hot sport 23.06.2016
Pomalo zaboravljeni Gregor Balažic potpuno se vratio u trenažni proces i konkuriše za mesto u timu Ivana Tomića. Od povrede u novembru prošle godine u utakmici protiv Atletika u Bilbau, Gregor Balažic nije bio na terenu, sve do početka priprema i… »
Balažic: Ponovo fudbalski rođen
Mondo 23.06.2016
Slovenački fudbaler Gregor Balažic u punom trenažnom procesu posle teške povrede i šestomesečne pauze. Foto: MN Press Gregor Balažic će biti jedan od štopera Partizana i u narednoj sezoni. Posle šestomesečne pauze zbog teške povrede, Balažic… »
Vesti dana »
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
Novi magazin pre 11 satijoš 14 povezanih
Pešić: Kad sam postao selektor, protiv Letonije gledalo nas je 500 ljudi, a večeras 7.000, što dovoljno govori
Sportski žurnal pre 1 minutjoš 38 povezanih
Građanski pokret Bravo tvrdi: "Pretučen 74-godišnji aktivista u policijskoj stanici, jutros operisan u KC Vojvodine"
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih
Određen pritvor trinaestoj osobi koja je uhapšena zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
NIN pre 4 satijoš 39 povezanih