Povezane vesti

Subotić najavio odlazak iz Borusije Dortmund

Subotić najavio odlazak iz Borusije Dortmund

Večernje novosti 26.06.2016
U najboljim sam igračkim godinama i želim to da iskoristim da pomognem sebi i timu da napredujemo iz dana u dan. Ne želim da zarađujem novac sedeći na klupi, kaže Neven Subotić. Fudbaler Borusije iz Dortmunda Neven Subotić najavio je danas da će… »
Pozdrav za kraj: Subotić poslao pozdrav Borusiji

Pozdrav za kraj: Subotić poslao pozdrav Borusiji

Hot sport 26.06.2016
Subotić je, nakon veoma loše sezone, odlučio da napusti tim u kom je stekao slavu: – Prošle sezone sam shvatio da je moja ljubav prema fudbalu i aktivnoj ulozi u timu prevelika da bih samo posmatrao sa strane. Fudbal je važan deo mog života, ne… »
Subotićev oproštaj od Žutog zida: Previše volim fudbal, da bih ga gledao sa strane

Subotićev oproštaj od Žutog zida: Previše volim fudbal, da bih ga gledao sa strane

Mozzart sport 26.06.2016
"Fudbal je važan deo mog života i bez njega ne bih bio ovo što sam sada. Sada sam u najboljim fudbalskim godinama i prirodno je da želim da igram svakog dana", rekao je srpski defanzivac. Neven Subotić se oprostio od Borusije iz Dortmunda, koju… »
Zvanično - Subotić se emotivnim pismom oprostio od Borusije Dortmund!

Zvanično - Subotić se emotivnim pismom oprostio od Borusije Dortmund!

Sportske.net 26.06.2016
Srpski fudbaler potvrdio je da će napustiti Borusiju Dortmund posle osam godina. Neven Subotić naredne sezone neće nositi dres ''milionera'' pošto je danas objavio da će napustiti Dortmund ovog leta. Subotić je pao u drugi plan kod trenera Tomasa… »

Vesti dana »