Povezane vesti
Mustafić: Hoću da svedočim protiv Orića!
Večernje novosti 29.06.2016
Ibran Mustafić, svedok tužilaštva BiH protiv komandanta Srebrenice, ne odustaje od iskaza. NEĆU odustati od svedočenja protiv Nasera Orića. Mogu njegovi advokati i celi sud da pokušavaju da me diskredituju, ali to im neće uspeti - kaže za… »
Mustafić otkriva sve: Srebrenica je zločinački projekat Alije Izetbegovića i mafijaša Nasera Orića!
Pravda 29.06.2016
SARAJEVO - Sud BiH je institucija u kojoj se ne dozvoljava i kojoj smeta istina, a BiH je jedina zemlja u kojoj se sve može kupiti, pa i sloboda, rekao je svedok Tužilaštva BiH Ibran Mustafić nakon prekida suđenja ratnom komandantu takozvane Armije… »
Svedok u slučaju Orić: Najbrutalnije sam napadnut, tražim novo veštačenje
Blic 29.06.2016
Ibran Mustafić, svedok Tužilaštva BiH u predmetu "Orić i drugi", je zatražio da nepristrasni konzilijum vrhunskih medicinskih stručnjaka provede veštačenje i utvrdi njegovo psihofizičko stanje. Mustafić je naglasio da je juče u Sudu BiH, kada… »
Vesti dana »

AFP: Sirene za uzbunu i zvuk eksplozija u Kijevu posle poziva Putin-Tramp
Danas pre 3 satajoš 6 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Mene i mamu su Pratili i napali u blizini naše kuće": Prvo oglašavanje Zorane Mićanović nakon drame na Novom Beogradu: "Pod stresom sam"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Štab za vanredne situacije Valjeva proglasio vanrednu situaciju usled potencijalne elementarne nepogode epidemije
Danas pre 5 satijoš 1 povezana