Povezane vesti
Gradina: Zlato u sendvičima!
Pirotske vesti 01.07.2016
Carinici na Gradini sprečili su krijumčarenje 1.012 grama zlatnog nakita. Nakit je otkriven na izlazloj strani u automobilu švedskih tablica u kome je bilo troje državljana te zemlje turskog porekla. Bio je skriven u putnoj torbi među sendvičima, a… »
Među sendvičima više od kilograma zlata
OK radio 01.07.2016
Carinici na Gradini su 29. juna sprečili troje putnika koji su iz Švedske išli ka Turskoj da u torbi sa hranom prošvercuju preko kilogram zlatnog nakita, vredan oko 20.000 evra. Kako kažu u Upravi carina, zlato je otkriveno prilikom izlazne kontrole… »
Među sendvičima zlato vredno 20.000 evra!
Jugmedia 01.07.2016
PIROT – Carinici su na graničnom prelazu Gradina zaplenili preko kilogram zlatnog nakita, sakriveno u sendvičima. U saopštenju Uprave Carine se navodio da je zlato otkriveno prilikom izlazne kontrole i detaljnog pregleda automobila „BMW 520 D“… »
Zaplenjen zlatni nakit sakriven u torbi sa sendvičima
N1 Info 01.07.2016
Carinici su na graničnom prelazu Gradina zaplenili više od kilogram zlatnog nakita koji je otkriven u torbi sa sendvičima. Prilikom izlazne kontrole i detaljnog pregleda automobila „BMW 520 D“ švedskih registarskih oznaka, kojim je iz Švedske ka… »
Vesti dana »

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Uhapšen napadač (32) iz voza: Policija uhvatila muškarca iz Crne Gore: Pesnicama udarao čoveka u glavu, poznat po krađi u tržnom centru
Blic pre 1 satjoš 1 povezana