Povezane vesti

Pokolj u Žitištu: Vlasnik kafića: Vriska i krv na sve strane, svi smo mislili da puca vatromet, a onda su ljudi počeli da…

Pokolj u Žitištu: Vlasnik kafića: Vriska i krv na sve strane, svi smo mislili da puca vatromet, a onda su ljudi počeli da…

Blic 02.07.2016
Vlasnik kafića "Makijato" u Žitištu, u kome se noćas dogodila pucnjava u kojoj je pet ljudi izgubilo život, a oko 20 ranjeno, Ljubomir Milović rekao je za "Blic" da je na lice mesta došao minut nakon pucnjave i da je zatekao užasan prizor. On je… »
Svedoci masakra: "Čuli smo pucnjavu i dotrčali, žena je već bila mrtva, a pored je dečak u naručju držao devojčicu..."

Svedoci masakra: "Čuli smo pucnjavu i dotrčali, žena je već bila mrtva, a pored je dečak u naručju držao devojčicu..."

Blic 02.07.2016
- Čuli smo samo pucnjavu i svi smo strčali dole. Moj stariji sin je radio za šankom u tom lokalu. Kad smo došli tu - džumbus! Žena leži, već je bila mrtva. Pored jedan dečak drži devojčicu na krilu, drži joj glavu... - ovako opisuje krvavi pir… »
(Video) Očevici horora u Žitištu: Mislili smo da pucaju petarde, a onda su ranjeni padali po nama

(Video) Očevici horora u Žitištu: Mislili smo da pucaju petarde, a onda su ranjeni padali po nama

Kurir 02.07.2016
ZRENJANIN - Čuli smo samo pucnjavu. Strčao sam dole sa mlađim sinom i dok sam došao na lice mesta video sam džumbus. Žena koja leži tamo, verovatno je već bila mrtva, ovako prepričava masakr u Žitištu otac čiji sin radi u kafiću gde je… »

Vesti dana »