Povezane vesti

Roditelji džihadiste Jasmina: On je naš junak

Roditelji džihadiste Jasmina: On je naš junak

RTS 05.07.2016
Majka Jasmina Keserovića, najtraženijeg džihadiste iz Bosne i Hercegovine, koji je prošle nedelje, na bosanskom jeziku putem videa pozvao muslimane u svetu da ubijaju hrišćane, kaže da je ponosna na svog sina. "Da imam još deset sinova, i oni bi… »
Majka najtraženijeg džihadiste iz: BiH: "Da imam još deset sinova i oni bi se u džihadu borili za Alaha"

Majka najtraženijeg džihadiste iz: BiH: "Da imam još deset sinova i oni bi se u džihadu borili za Alaha"

Blic 05.07.2016
- Da imam još deset sinova, i oni bi otišli u džihad i borili se za Alaha - rekla je majka Jasmina Keserovića, najtraženijeg džihadiste iz Bosne i Hercegovine. Keserović je prošle sedmice, na bosanskom jeziku putem videa pozvao muslimane u svetu… »
Roditelji ponosni na bosanskog džihadistu: Pozivao na ubistvo hrišćana, ali je za majku i oca on junak (video)

Roditelji ponosni na bosanskog džihadistu: Pozivao na ubistvo hrišćana, ali je za majku i oca on junak (video)

Telegraf 05.07.2016
- On je otišao da ratuje u Siriju 2013. godine. Da ga sad mogu videti, poručio bih mu da se bori za Alaha - rekao je otac teroriste. Majka Jasmina Keserovića, najtraženijeg džihadiste iz Bosne i Hercegovine, koji je prošle sedmice, na bosanskom… »

Vesti dana »