Povezane vesti
Novi vojni helikopteri sleteli na aerodrom Batajnica Studio B, Tanjug
Studio B 07.07.2016
Sa Aerodroma „Nikola Tesla“ na batajnički vojni aerodrom preleteli su helikopteri Mi-17 V5 , koji su nedavno nabavljeni iz Ruske Federacije. Helikoptere su dočekali pripadnici 890. mešovite helikopterske eskadrile. Komandant 890. mešovite… »
Novi helikopteri stigli na aerodrom Batajnica
N1 Info 07.07.2016
Na batajnički vojni aerodrom danas su, sa aerodroma "Nikola Tesla" preleteli helikopteri Mi-17 V5, koji su prošle nedelje nabavljeni iz Rusije, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Komandant Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane… »
Ruski helikopteri sleteli NA batajnički aerodrom! Komandant Ratnog vazduhoplovstva pozdravio posadu Mi-17!
Telegraf 07.07.2016
- Cilj nam je da na bezbedan način izvršimo preobuku pilotskog i tehničkog sastava, kako bismo potpuno uveli ovaj tip helikoptera u operativnu funkciju. To će nam biti primarni zadatak za prvu polovinu naredne godine - istakao je komandant eskadrile… »
Vesti dana »

Vučić objavio fotografiju sa povređenim policajcem, pa studente nazvao „boljševičkim plenumašima“
Nedeljnik pre 47 minutajoš 9 povezanih

Mup se oglasio o blokadi RTS-a: "Naši pripadnici neće intervenisati ako ne dođe do upada i napada na policiju"
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih

Student o incidentu sa policijom ispred RTS: Došlo je do guranja između pripadnika MUP-a i studenata
N1 Info pre 37 minutajoš 2 povezane

Uhapšen direktor niške toplane: Sumnja se da je odgovoran za izlivanje mazuta u kanalizaciju
Blic pre 5 satijoš 1 povezana