Povezane vesti
Rada Matić: Zoranovi prijatelji mi prete da će mi iskopati oči!
Kurir 08.07.2016
BEOGRAD - Našalila sam se kad sam rekla da ću od Marjanovića napraviti gulaš. Bila je to moja reakcija na stalne i ozbiljne pretnje koje dobijam s Fejsbuk stranice „Podrška Zoranu Marjanoviću“, a upravo ljudi koji vode taj profil obratili su se… »
Gulaš, pretnje i diplomata: Još mučniji zapleti nakon ubistva Jelene Marjanović, akteri se oglasili
Pravda 08.07.2016
BEOGRAD - "Poručila sam Marjanovićima da ću napraviti gulaš od njih, ali to nije pretnja, samo sam uzvratila na njihove pretnje. Gulaš ne znam ni da napravim". Ovako ni manje - ni više za "Blic" Rada Matić iz Beča, koja je ranije obelodanila lascivnu SMS… »
Gulaš, pretnje i diplomata: Još mučniji zapleti u rijaliti cirkusu nakon ubistva pevačice
Blic 08.07.2016
"Poručila sam Marjanovićima da ću napraviti gulaš od njih, ali to nije pretnja, samo sam uzvratila na njihove pretnje. Gulaš ne znam ni da napravim". Ovako ni manje - ni više za "Blic" Rada Matić iz Beča, koja je ranije obelodanila lascivnu SMS prepisku… »
Vesti dana »

Radivoju Jovoviću određeno zadržavanje do 48 sati, tereti se za krivično delo napad na službeno lice
Danas pre 8 minutajoš 41 povezana

Novi neredi u Srbiji, podrška studentkinji Nikolini, održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost
BBC News pre 40 minutajoš 49 povezanih

Uživajte u toplom vremenu, od ovog dana kreće haos Grmljavinski pljuskovi, pad temperature i naoblačenje
Alo pre 39 minutajoš 28 povezanih