Povezane vesti

Rada Matić: Zoranovi prijatelji mi prete da će mi iskopati oči!

Rada Matić: Zoranovi prijatelji mi prete da će mi iskopati oči!

Kurir 08.07.2016
BEOGRAD - Našalila sam se kad sam rekla da ću od Marjanovića napraviti gulaš. Bila je to moja reakcija na stalne i ozbiljne pretnje koje dobijam s Fejsbuk stranice „Podrška Zoranu Marjanoviću“, a upravo ljudi koji vode taj profil obratili su se… »
Gulaš, pretnje i diplomata: Još mučniji zapleti nakon ubistva Jelene Marjanović, akteri se oglasili

Gulaš, pretnje i diplomata: Još mučniji zapleti nakon ubistva Jelene Marjanović, akteri se oglasili

Pravda 08.07.2016
BEOGRAD - "Poručila sam Marjanovićima da ću napraviti gulaš od njih, ali to nije pretnja, samo sam uzvratila na njihove pretnje. Gulaš ne znam ni da napravim". Ovako ni manje - ni više za "Blic" Rada Matić iz Beča, koja je ranije obelodanila… »
Gulaš, pretnje i diplomata: Još mučniji zapleti u rijaliti cirkusu nakon ubistva pevačice

Gulaš, pretnje i diplomata: Još mučniji zapleti u rijaliti cirkusu nakon ubistva pevačice

Blic 08.07.2016
"Poručila sam Marjanovićima da ću napraviti gulaš od njih, ali to nije pretnja, samo sam uzvratila na njihove pretnje. Gulaš ne znam ni da napravim". Ovako ni manje - ni više za "Blic" Rada Matić iz Beča, koja je ranije obelodanila lascivnu SMS… »

Vesti dana »