Povezane vesti
Mouče: Zvezda veliki klub, navijači kao na "Bombonjeri"
Dnevnik 08.07.2016
Nekadašnji fudbalski reprezentativac Argentine Pablo Mouče potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, na pozajmicu iz brazilskog Palmeirasa, i poručio da se nada da će pomoći ekipi da odbrani titulu i plasira se u Ligu šampiona… »
Mouče: Zvezda je najveći klub u Srbiji, hoćemo u Ligu šampiona
Večernje novosti 08.07.2016
Sa Ibanjezom sam zajedno igrao u Boki, on je sjajan momak. Srećan sam što sam došao u ovako veliki klub, veoma sam zadovoljan kako su me svi primili - kaže Pablo. PABLO Nikolas Mouče kompletirao je ofanzivnu liniju Crvene zvezde i pridodao svoje ime… »
Mouče: Zvezda je ozbiljan klub, idemo u Ligu šampiona
Beta 08.07.2016
Novi fudbaler Crvene zvezde Pablo Mouče rekao je danas da je srećan što je došao u veliki klub i da će dati sve od sebe da opravda poverenje i pomogne ekipi da se plasira u Ligu šampiona. "Srećan sam što sam došao u ovako veliki klub. Veoma sam… »
Vesti dana »
Studenti iz Beograda stigli u Novi Sad: Nakon 15 minuta tišine kod Železničke stance, krenuli ka kampusu
RTV pre 16 minutajoš 23 povezane
Dao novac policajcu, pa uhapšen: Muškarac iz Velikog Gradišta doneo mito za registraciju kola!
Kurir pre 3 satajoš 39 povezanih
KRIK: Skaj poruke – borba u novosadskom SNS-u oko novca i naklonosti Andreja Vučića
N1 Info pre 12 satijoš 7 povezanih
Nema podataka o rezultatima bojkota pet velikih trgovinskih lanaca u Srbiji
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih
Iz bezbednosnih razloga Gradsko veće donelo odluku da se ne održi svečana akademija povodom 1. februara Dana grada
RTV pre 11 satijoš 37 povezanih