Povezane vesti
Vojvoda odgovara na optužbe: Zašto Šešelj čuva novac u američkoj banci?
Pravda 09.07.2016
U vreme kada sam odlučio da čuvam novac u američkim bankama ta zemlja je bila demokratska, kaže Vojislav Šešelj za „Blic“. Kako navodi predsednik SRS, on nije bio protivnik Zapada, već antikomunista i zato nije ništa čudno što gotovo 200.000 dolara čuva… »
Vojvoda odgovara na optužbe: Zašto Šešelj čuva novac u američkoj banci?
Pravda 09.07.2016
U vreme kada sam odlučio da čuvam novac u američkim bankama ta zemlja je bila demokratska, kaže Vojislav Šešelj za „Blic“. Kako navodi predsednik SRS, on nije bio protivnik Zapada, već antikomunista i zato nije ništa čudno što gotovo 200.000 dolara čuva… »
Vojvoda se vadi: Šešelj: Zašto čuvam pare u američkoj banci
Blic 09.07.2016
Saznajemo: Šešelj čuva dolare u američkoj banci, a evo šta još imaju srpski poslanici
Blic 08.07.2016
Lider radikala Vojislav Šešelj ima ušteđevinu od blizu 200.000 dolara u dve banke, u Americi i Australiji. Šešelj za “Blic” navodi da u Siti banci u Njujorku na računu ima 70.000 dolara, dok je u jednoj australijskoj banci položio ušteđevinu od 117.000… »
Vesti dana »
Vrelo u Srbiji: Temperatura danas do 39 stepeni, crveni meteoalarm u više krajeva
Glas Zaječara pre 35 minutajoš 26 povezanih
Šta se zapravo dogodilo u Kolumbiji? Stiglo važno objašnjenje stručnjaka
Večernje novosti pre 15 minutajoš 26 povezanih
Požar na planini Stolovi još aktivan, u Deliblatskoj peščari u toku sanacija žarišta
Nedeljnik pre 4 minutajoš 15 povezanih
Bez vode i po 12 sati: Počele restrikcije u Gornjem Milanovcu i Čačku
N1 Info pre 30 minutajoš 10 povezanih
Crvena zvezda na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje Hapoel: Stanković sa proverenim snagama
Euronews pre 1 satjoš 15 povezanih