Povezane vesti

Vojvoda odgovara na optužbe: Zašto Šešelj čuva novac u američkoj banci?

Pravda 09.07.2016
U vreme kada sam odlučio da čuvam novac u američkim bankama ta zemlja je bila demokratska, kaže Vojislav Šešelj za „Blic“. Kako navodi predsednik SRS, on nije bio protivnik Zapada, već antikomunista i zato nije ništa čudno što gotovo 200.000… »

Pravda 09.07.2016
U vreme kada sam odlučio da čuvam novac u američkim bankama ta zemlja je bila demokratska, kaže Vojislav Šešelj za „Blic“. Kako navodi predsednik SRS, on nije bio protivnik Zapada, već antikomunista i zato nije ništa čudno što gotovo 200.000… »
Vojvoda se vadi: Šešelj: Zašto čuvam pare u američkoj banci

Vojvoda se vadi: Šešelj: Zašto čuvam pare u američkoj banci

Blic 09.07.2016
Saznajemo: Šešelj čuva dolare u američkoj banci, a evo šta još imaju srpski poslanici

Saznajemo: Šešelj čuva dolare u američkoj banci, a evo šta još imaju srpski poslanici

Blic 08.07.2016
Lider radikala Vojislav Šešelj ima ušteđevinu od blizu 200.000 dolara u dve banke, u Americi i Australiji. Šešelj za “Blic” navodi da u Siti banci u Njujorku na računu ima 70.000 dolara, dok je u jednoj australijskoj banci položio ušteđevinu… »

Vesti dana »