Povezane vesti
Tipsarević preuzima ulogu spasioca
Politika 14.07.2016
U Beogradu u petak u 16 časova počinje četvrtfinale Dejvis kupa, u kojem Srbija i Velika Britanija igraju bez najboljih. – Program na Tašmajdanu otvaraju Tipsarević i Edmund. Na papiru derbi četvrtfinala Dejvis kupa, u stvarnosti bez izjednog od prvih 60… »
Dejvis kup: Tipsarević i Edmund prvi izlaze na beogradsku šljaku (foto)
Hot sport 14.07.2016
Reprezentacije Srbije i branioca titule Velike Britanije igraće od 15. do 17. jula u četvrtfinalu Dejvis kupa na begradskom stadionu Tašmajdan.… »
Statista Marej: Osvajač Vimbldona se na Tašu smorio ko plovak
24 Sata 14.07.2016
Ovogodišnji šampion Vimbldona i najbolji teniser Velike Britanije Endi Marej došao je u Beograd kako bi podržao saigrače, iako zbog umora neće nastupati protiv Srbije u četvrtfinalu Dejvis kupa. > 24sata_rs/main 1… »
Marej stigao na Taš
Sportske.net 14.07.2016
Danas jedno veoma poznato lice na Tašu. Najbolji britanski teniser i čovek koji je osvojio Vimbldon pre nekoliko dana, Endi Marej, stigao je u Beograd i danas se pojavio na Tašu gde je trenirao sa svojim saigračima iz reprezentacije. Ipak, on neće… »
Dejvis kup: Marej u Beogradu
Hot sport 14.07.2016
Šampion Vimbldona, koji je najzaslužniji što su Britanci prošle godine osvojili titulu u Dejvis kupu, odmah je posetio saigrače na treningu na Tašmajdanu. – Endi je imao veliku želju da bude uz ekipu i srećni smo što će biti sa nama u Beogradu. Biće nam… »
Foto/video: Endi Marej stigao u Beograd
Večernje novosti 14.07.2016
Drugi reket planete došao da podrži sunarodnike u meču protiv Srbije u okviru četvrtfinala Dejvis kupa. Endi Marej je stigao u Beograd. Drugi reket planete je došao u našu prestonicu kako bi bodrio sunarodnike u meču četvrtfinala Dejvis kupa protiv… »
Janko: Volim da igram za Srbiju; Smit: Sad je ujednačeno
Večernje novosti 14.07.2016
Dugo igram za reprezentaciju, više od 16 godina u Dejvis kupu. To su mi omiljene nedelje u godini, kada igram sa mojom braćom i prijateljima. Srećan sam što sam u timu. Sve je spremno za početak četvrtfinalnih borbi u Dejvis kupu između Srbije i Velike… »
DK 2016: Tipsarević i Edmund otvaraju duel Srbije i Velike Britanije
Dnevnik 14.07.2016
Janko Tipsarević i Kajl Edmund otvoriće duel Srbije i Velike Britanije u četvrtfinalu Dejvis kupa, odlučeno je danas žrebom u Beogradu. Tipsarević i Edmund igraju sutra od 16 sati na Tašmajdanu, a posle njih sastaju se Dušan Lajović i Džejms Vord. Drugog… »
Povratak u nacionalni tim: Tipsarević: Nedostajala su mi moja braća i prijatelji
Sportal blic 14.07.2016
Spremni smo da trijumfujemo na Tašmajdanu protiv Britanaca u četvrtfinalu Dejvis kupa za vikend. To je poruka reprezentativaca Srbije posle žreba koji je održan u Geozavodu. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Janko Tipsarević Prvi na teren u petak u 16… »
Endi Marej stigao u Beograd (FOTO)
Novi magazin 14.07.2016
Najbolji britanski teniser Endi Marej doputovao je u Beograd da pruži podršku saigračima iz Dejvis kup tima, uprkos tome što neće igrati protiv Srbije. Šampion Vimbldona, koji je najzaslužniji što su Britanci prošle godine osvojili titulu u Dejvis kupu… »
Smit: Endi Marej dolazi u Beograd da bude uz tim
Vesti online 14.07.2016
Selektor teniske reprezentacije Velike Britanije Leon Smit rekao je da je Srbija u blagoj prednosti u četvtfinalnom duelu Dejvis kupa zbog domaće publike i izbora podloge. - U istom smo položaju jer Marej i Đoković ne igraju. Možda smo na papiru… »
Dejvis kup: Janko prvi kreće
Mondo 14.07.2016
Obavljen žreb za meč četvrtfinala Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Velike Britanije na Tašmajdanu. Gosti sa Marejom na klupi prednost daju domaćinu, Obradović kaže da nema favorita. Srbija i Velika Britanija u petak će započeti četvrtfinalni… »
Tipsarević i Edmund u petak otvaraju meč Dejvis kupa
Radio 021 14.07.2016
Janko Tipsarević i Kajl Edmund otvoriće duel Srbije i Velike Britanije u četvrtfinalu Dejvis kupa, odlučeno je žrebom u Beogradu. Tipsarević i Edmund igraju sutra od 16 sati na Tašmajdanu, a posle njih sastaju se Dušan Lajović i Džejms Vard. Drugog dana… »
Vesti dana »
Jutro vedro, sunčano, ali sveže: Kakvo nas vreme očekuje do kraja sedmice
N1 Info pre 30 minutajoš 17 povezanih
Susret Trampa i Sija mogao bi da definiše odnose supersila na duži period
Južne vesti pre 55 minutajoš 12 povezanih
Protest Severne Makedonije Bugarskoj zbog prideva ‘severnomakedonski’
Radio sto plus pre 20 minutajoš 11 povezanih
Srbija i Hrvatska u finalu Evrovizije, prošao i Izrael, ispao Boj Džordž
BBC News pre 50 minutajoš 9 povezanih
Počinje Sabor SPC, odlučivaće i o sudbini vladike koji je podržao studente
Radio 021 pre 5 minutajoš 6 povezanih