Povezane vesti
Bandalovski i Partizan - gotovo!
Mondo 19.07.2016
Desni bek Partizana Ivan Bandalovski danas je raskinuo ugovor sa Partizanom. Oprostio se od kluba i Grobara na Instagramu. Foto: TV Partizan/YouTube/screenshot Raskid posle godinu i po dana "veze". Nakon što je pre nekoliko dana zatražio raskid ugovora… »
Bandalovski otišao iz Partizana: Ponosan sam na svaki sekund proveden na terenu
Večernje novosti 19.07.2016
Život je nepredvidi i sprema nas za novo putovanje na koje krećem sa koferima ljubavi prema Partizanu i pun najlepših uspomena - napisao je Ivan. Pre nekoliko dana je Ivan Bandalovski zatražio raskid ugovora sa Partizanom zbog toga što Miroslav… »
Rastali se Partizan i Bugarin Bandalovski
Sportski žurnal 19.07.2016
Posle godinu i po saradnje crno-beli raskinuli ugovor sa desnim bekom Ivanom Bandalovskim. Svemu je kumovalo nezadovoljstvo Ivana Bandalovskog statusom, pa su crno-beli rešili da se rastanu sa Bugarinom. Bandalovski se putem Instagrama pozdravio sa… »
Dirljiv oproštaj od Partizana: Crno-beli ostali bez jednog stranca
Vesti online 19.07.2016
Bilo je najava da bi Ivan Bandalovski mogao da napusti FK Partizan zbog nezadovoljstva statusom u timu. Te pretpostavke su se obistinile što je i sam igrač potvrdio porukom koju je ostavio na društvenim mrežama. - Danas je za mene jedan od najtežih… »