Povezane vesti
Stefanović: Vlada će biti formirana u zakonskom roku
Dnevnik 20.07.2016
– Vlada Srbije biće formirana u zakonskom roku, kao što je mandatar Aleksandar Vučić i najavio – izjavio je ministar. unutrašnjih poslova u tehničkoj vladi Nebojša Stefanović na TV „Pink”. – Ne znam koji će dan izabrati. Ja sam njegov… »
Stefanović o "Necenzurisanim lažima": Možda su se neki autori uplašili svog odraza u ogledalu i pomislili na fašizam
Blic 20.07.2016
Srpska napredna stranka je izložbom "Necenzurisane laži" želela da pokaže da u Srbiji nema cenzure, rekao je danas funkcioner te stranke Nebojša Stefanović. Stefanović je na tv Pink rekao da ne razume pojedince koji kritikuju izložbu, iako je nisu… »
Stefanović: Ne znam da li ću ostati ministar, nisam se rodio u fotelji
Pravda 20.07.2016
Vlada Srbije biće formirana u zakonskom roku kao što je mandatar Aleksandar Vučić i najavio, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova u tehničkoj vladi Nebojša Stefanović. "Ne znam koji će dan izabrati. Ja sam njegov dugogodišnji saradnik i… »
Vesti dana »

„Dobro znamo odakle dolaze pretnje i targetiranje“: Održan protest u Beogradu zbog napada na Pravnom fakultetu (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 5 povezanih

U Somboru, Valjevu i Leskovcu organizovan prijem nove generacije vojnika na služenje vojnog roka
Blic pre 6 minutajoš 2 povezane

Ambasada Srbije u BiH poručila Konakoviću: Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Sutra počinje EU Zelena nedelja: Niz događaja u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana