Povezane vesti
Kuzmić: Zvezda je izazov, izboriću se za mesto i minute
Dnevnik 20.07.2016
Novi košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić istakao je da je dolazak u redove srpskog i regionalnog šampiona veliki izazov za njega i dodao da se raduje atmosferi koju prave navijači crveno-belih. "Dolazak u Crvenu zvezdu je pravi potez za mene, posle… »
Kuzmić poručio Delijama: Podržite me!
Mozzart sport 20.07.2016
"Verujem da mogu da pomognem timu da zajednički ostvarimo ciljeve. Na meni je da se velikim radom, kao što sam i do sada radio u karijeri, izborim za svoje mesto i minute", poručio je novi centar srpskog šampiona. Novi košarkaš Crvene zvezde Ognjen… »
Kuzmić: "Dolazak u Zvezdu je pravi potez"
Sportske.net 20.07.2016
Novi košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić rekao je danas da je dolazak u redove šampiona Srbije pravi potez za njegovu karijeru i da veruje da će klub beležiti dobre rezultate. Ovaj 26-godišnji centar igrao je prošle sezone u Panatinaikosu, a u karijeri… »
Kuzmić poručio zvezdašima: Dajte mi šansu, odužiću vam se!
Sportal blic 20.07.2016
Ognjen Kuzmić, novi centar Crvene zvezde, u intervjuu za klupski sajt, izneo je očekivanja od igranja u crveno-belom dresu, atmosferi koju prave navijači, kao i brojnim izazovima za narednu sezonu. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija Ognjen Kuzmić Povremeni… »
Vesti dana »

Srbija na Evrobasketu 2025: potvrđen spisak, pripreme i emotivni trenuci u sportu
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 43 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i prolaznim pljuskovima ujutru
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 25 povezanih

Srbija pobedom počela Svetsko prvenstvo: Tijana Bošković sjajna
Sport klub pre 25 minutajoš 21 povezana

Gužve na graničnim prelazima Srbije tokom povratnog talasa sa zadržavanjima do četiri sata
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 19 povezanih

Aspirini šokirani na startu: Porazi Bajer Leverkuzena i Frajburga, Ajntraht bolji od Verder Bremena
Kurir pre 55 minutajoš 21 povezana