Povezane vesti
Neven Subotić razočaran: Radovao sam se izazovu…
Hot sport 21.07.2016
Srpski fudbaler Neven Subotić poručio je da mu je veoma teško što će, umesto da igra fudbal u Premijer ligi, morati na novu pauzu zbog operacije rebara. – Dragi prijatelji, želeo sam izazov na kojem ću aktivno raditi. Sada ga imam, ali nažalost… »
Subotić: Teško mi je, radovao sam se fudbalu kao dečak
Vesti online 21.07.2016
Srpski fudbaler Neven Subotić poručio je da mu je veoma teško što će, umesto da igra fudbal u Premijer ligi, morati na novu pauzu zbog operacije rebara. - Dragi prijatelji, želeo sam izazov na kojem ću aktivno raditi. Sada ga imam, ali nažalost… »
Problem i za muslina: Srpski defanzivac odsustvuje sa terena skoro godinu dana?! (foto)
Hot sport 21.07.2016
Kada se povredi, igraču je najteže, naravno. Međutim, neće biti lako ni selektoru nacionalnog tima Srbije koji pred početak kvalifikacija za SP dosta kuburi sa povredama defanzivaca. Posle neuspelih medicinskih pregleda u Midlzbrou, potvrda povrede… »
Emotivno: Subotić mora na hitnu operaciju: A radovao sam se kao mali dečak...
Sportal blic 21.07.2016
Neven Subotić se nalazio pred vratima Midlzbroa, ali je njegov transfer stopiran zbog zdravstvenih problema. Da stvar bude još gora nekadašnji reperzentativac Srbije moraće na operaciju. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Neven Subotić Kako je… »
Neven Subotić nigde ne ide jer mora na operaciju!
Večernje novosti 20.07.2016
Kako je naveo Subotićev klub on nije prošao preglede u Midlzbrou i mora na operaciju u predelu rebara, a posle toga mu predstoji duži oporavak. Nedoumice oko transfera Nevena Subotića iz Borusije ili njegov ostanak u Dortmundu je rešena: srpski… »
Vesti dana »
Studenti: Blokada Filozofskog fakulteta u Beogradu je nestranačkog karaktera
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih
Sednica Skupštine grada Novog Sada o smeni gradonačelnika - građani pokušavaju da uđu u zgradu, policija obezbeđuje ulaz
RTS pre 17 minutajoš 32 povezane
Izraelski vazdušni udar na vozilo na putu za aerodrom u Damasku
Novi magazin pre 1 satjoš 20 povezanih
Danas: Pao plafon na rekonstruisanoj železničkoj stanici u Ćupriji, nema povređenih
Beta pre 2 satajoš 9 povezanih
Tužilaštvo o nesreći u Novom Sadu: Do sada saslušano četvoro, danas ispitivanje još pet svedoka
Beta pre 47 minutajoš 17 povezanih