Povezane vesti

Bjeković žestoko: Sve bih ih posmenjivao još u Poljskoj

Bjeković žestoko: Sve bih ih posmenjivao još u Poljskoj

Hot sport 23.07.2016
Partizan je neočekivano ispao već u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, što je veliki udarac za klub. Traže se i nude ostavke, a kandidat za predsednika kluba Nenad Bjeković je u razgovoru za Mondo otkrio šta bio on uradio u datoj situaciji… »
Bjeković: Smenio bih sve još u Poljskoj!

Bjeković: Smenio bih sve još u Poljskoj!

Mondo 23.07.2016
"Ovo je više nego neuspeh", kratko je Nenad Bjeković opisao rezultat Partizana u Evropi, a onda se posvetio i ostalim temama vezanim za omiljeni klub i aktuelnu situaciju. Nenad Bjeković je pune četiri decenije proveo u FK Partizan, što kao igrač… »
Tomić ne razume kritike: Traže moju smenu posle jednog meča, a mi nismo izgubili!

Tomić ne razume kritike: Traže moju smenu posle jednog meča, a mi nismo izgubili!

Mozzart sport 23.07.2016
Šef struke Partizana pominje duplu krunu posle eliminacije od Zaglebja. U svakom iole ozbiljnom i racionalnom klubu već bio bio bivši, ali pošto Partizan ni u obrisima nema crtu ozbiljnosti zadržao se Ivan Tomić na njegovoj klupi. Uprkos eliminaciji… »
Tomić: Najlakše je posle jedne utakmice tražiti glave i smene

Tomić: Najlakše je posle jedne utakmice tražiti glave i smene

Večernje novosti 23.07.2016
Borim se za dobrobit srpskog fudala. Nije u interesu Partizana da pravimo legiju stranaca. Sada moramo da se fokusiramo na osvajanje "duple krune" - kaže trener Partizana. rener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je danas da preuzima punu odgovornost… »
Tužna atmosfera na teleoptiku: Tomićevo izvinjenje navijačima i pitanje javnosti – Čemu ovaj linč?!

Tužna atmosfera na teleoptiku: Tomićevo izvinjenje navijačima i pitanje javnosti – Čemu ovaj linč?!

Hot sport 23.07.2016
Trener Partizana Ivan Tomić prvi put je izašao pred srpske novinare posle eliminacije već na prvom stepeniku kvalifikacija za Ligu Evrope. Poraz od Zaglembja, tačnije, eliminacija posle jedanaesteraca i 0:0 u oba meča za 360 stepeni okrenula je… »
Tomić: Čemu ovaj linč? Navijači, izvinite!

Tomić: Čemu ovaj linč? Navijači, izvinite!

Mondo 23.07.2016
Trener Partizana Ivan Tomić spreman na kritike, ali ne i na medijski linč. Izvinjava se navijačima i kaže: "Sada ćemo sve snage usmeriti na osvajanje 'duple krune'". Foto: MN Press Težak trenutak za Partizan i sve njegove navijače. Posle… »

Vesti dana »