Повезане вести

Вучић очи у очи с „Нецензурисаним лажима”

Вучић очи у очи с „Нецензурисаним лажима”

Политика 25.07.2016
После обиласка изложбе у Галерији „Прогрес”, мандатар је рекао да није видео ниједан озбиљан критички аргумент и поручио да се у Србији мора градити критичка јавност. За председницу Скупштине Мају Гојковић, поставка… »
'Нецензурисане лажи' други део: Вучић на изложби о себи

'Нецензурисане лажи' други део: Вучић на изложби о себи

Слободна Европа 25.07.2016
Главни лик око кога се врти изложба „Нецензурисане лажи“ појавио се међу изложеним медијским садржајем који би према замисли приређивача требало да докаже да нема цензуре у Србији. Мандатар за састав нове Владе Србије и лидер… »
Мирковић најављује кандидатуру за председника

Мирковић најављује кандидатуру за председника

РТВ 25.07.2016
БЕОГРАД - Бивши посланик и некадашњи члан Српске напредне странке (СНС) Саша Мирковић најављује кандидатуру за председника Србије и позива премијера Александра Вучића да "стане на црту" са њим и са свим осталим кандидатима за… »
Вучић: Изложба Нецензурисане лажи осликава демократски дух српског друштва

Вучић: Изложба Нецензурисане лажи осликава демократски дух српског друштва

Нова економија 25.07.2016
Председник владе Србије у техничком мандату Александар Вучић оценио је да изложба "Нецензурисане лажи", коју је организовала Српска напредна странка, "одсликава демократски дух српског друштва". "Ово показује колико су бесмислене… »
Вучић: Изложба одсликава демократски дух српског друштва

Вучић: Изложба одсликава демократски дух српског друштва

СЕЕбиз 25.07.2016
БЕОГРАД - Председник владе Србије у техничком мандату Александар Вучић оценио је данас да изложба "Нецензурисане лажи", коју је организовала Српска напредна странка, "одсликава демократски дух српског друштва". "Ово показује… »
Вучић: Нова влада до средине августа

Вучић: Нова влада до средине августа

Дневник 25.07.2016
Лидер СНС-а и председник Владе Александар Вучић обишао је у београдског галерији. „Прогрес” изложбу „Нецензурисане лажи”, коју је припремила прес-служба напредњака с идејом да јавности предочи негативне медијске садржаје о… »
Изложба "Нецензурисане лажи" Вучић: Није ми било пријатно да читам увредљиве текстове о мојој породици; Не занима ме функција…

Изложба "Нецензурисане лажи" Вучић: Није ми било пријатно да читам увредљиве текстове о мојој породици; Не занима ме функција…

Вечерње новости 25.07.2016
Изложба показује колико су бесмислене приче о цензури, оценио је мандатар за састав нове Владе Србије Александар Вучић, који је данас, у Галерији Прогрес у Београду, посетио изложбу "Нецензурисане лажи" Изложба показује колико су… »
Вучић: Не интересује ме председничка функција

Вучић: Не интересује ме председничка функција

РТВ 25.07.2016
БЕОГРАД - Председник владе Србије у техничком мандату Александар Вучић изјавио је данас да би победио у првом кругу избора за председника Србије али да га та функција не интересује. "Данас смо добили истраживање, победио бих у… »
Вучић: Не интересују ме председнички избори иако бих победио

Вучић: Не интересују ме председнички избори иако бих победио

Н1 Инфо 25.07.2016
Председник владе Србије у техничком мандату Александар Вучић оценио је да изложба "Нецензурисане лажи", коју је организовала Српска напредна странка, "одсликава демократски дух српског друштва". "Ово показује колико су бесмислене… »
Вучић: Није смак света ако ја не формирам Владу

Вучић: Није смак света ако ја не формирам Владу

РТС 25.07.2016
На председничким изборима, показују истраживања, победио бих већ у првом кругу, али ме то не интересује, рекао је Александар Вучић. Мандатар је приметио да Србију нико не може да врати назад, без обзира на то да ли ће он… »
Ево шта се деси кад се супротставите Мишковићу: Вучић завршио причу о цензури у Србији

Ево шта се деси кад се супротставите Мишковићу: Вучић завршио причу о цензури у Србији

Правда 25.07.2016
Лидер СНС и председник техничке владе Александар Вучић обишао је данас изложбу "Нецензурисане лажи", коју је припремила прес служба СНС са идејом да јавности предочи негативне медијске садржаје о актуелној власти, објављене у… »
Обишао "Нецензурисане лажи": Вучић: Ево шта треба да прођете ако се супротставите Мишковићу

Обишао "Нецензурисане лажи": Вучић: Ево шта треба да прођете ако се супротставите Мишковићу

Блиц 25.07.2016
Лидер СНС и председник техничке владе Александар Вучић обишао је данас изложбу "Нецензурисане лажи", коју је припремила прес служба СНС са идејом да јавности предочи негативне медијске садржаје о актуелној власти, објављене у… »
"Ово је супер - сад знате шта сам морао да прођем због Мишковића"

"Ово је супер - сад знате шта сам морао да прођем због Мишковића"

Вести онлине 25.07.2016
Лидер СНС и председник техничке владе Александар Вучић обишао је у понедељак изложбу "Нецензурисане лажи", коју је припремила прес служба СНС са идејом да јавности предочи негативне медијске садржаје о актуелној власти… »
Вучић посетио изложбу Нецензурисане лажи

Вучић посетио изложбу Нецензурисане лажи

Курир 25.07.2016
БЕОГРАД - Премијер Србије Александар Вучић посетио је вечерас галерију Прогрес у Београду и погледао изложбу "Нецензурисане лажи" . На изложбу "Нецензурисане лажи"су приказани поједини негативни медијски садржаји објављени у… »
СНС: Где је та цензура?

СНС: Где је та цензура?

Вечерње новости 25.07.2016
У Србији свако може да пише и говори шта му падне на памет, без обзира колико су велике лажи и увреде у питању. Где је ту онда цензура? - каже председница Службе за информисање СНС-а Владанка Маловић. Поводом изложбе… »
Портпаролка СНС: Мене називају Гебелсом, а за Вучића кажу да није Вучић, него да је Вучић Хитлер.

Портпаролка СНС: Мене називају Гебелсом, а за Вучића кажу да није Вучић, него да је Вучић Хитлер.

Блиц 25.07.2016
Председница Службе за информисање и чланица Председништва Српске напредне странке Владанка Маловић указала је данас да се седам дана након отварања изложбе "Нецензурисане лажи" поново нападају СНС и Александар Вучић. - Као што… »

Вести дана »