Повезане вести
Вучић : „Рад и резултат. И тачка!”
Дневник 30.07.2016
Мандатар за састав нове владе Србије Александар Вучић изјавио је да ће, када је у питању састав будуће владе, за њега бити најважнији рад и резултат. „За мене је политика питање резултата, а не љубави и мржње. И није ми… »
"Србију неће нико да понижава"
Вести онлине 30.07.2016
"Србија не шаље протестне ноте реда ради, већ због конкретних инцидената или изјава и антицивилизацијских поступака Хрватске2 рекао је Ивица Дачић. Он је за регионалну ТВ Н1 истакао да Србија жели да се ситуација у региону… »
Финиш преговора о Влади: Дачић сигурно у Немањиној, али не и остали из СПС
Блиц 30.07.2016
Иако је финиш формирања Владе, коалициони партнери СНС, социјалисти, не знају ни колико ће министарстава имати нити који ће им ресори припасти. Лидери СНС и СПС Александар Вучић и Ивица Дачић виђају се свакодневно. Ипак, састав… »
Дачић: Нико са стране не може да утиче на формирање Владе, лоша Пајтићева изјава о "руском мешању"
Правда 30.07.2016
БЕОГРАД - Лидер СПС Ивица Дачић изјавио је данас да сигурно нико са стране не може да утиче на састав будуће Владе Србије. „Постоје многи који имају заблуде, који не познају Александра Вучића, јер ако би неко притискао за некога… »
Дачић: Нико са стране не може да утиче на формирање владе
Блиц 30.07.2016
Лидер СПС Ивица Дачић изјавио је данас да сигурно нико са стране не може да утиче на састав будуће владе Србије. - Постоје многи који имају заблуде, који не познају Александра Вучића, јер ако би неко притискао за некога то би… »
Дачић: Засмејавају ме новински текстови о формирању Владе
Н1 Инфо 30.07.2016
Лидер СПС и министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас да притисци са стране не могу да утичу на састав Владе Србије и да датум њеног формирања зависи од мандатара Александра Вучића. "Постоје многи који имају… »
Вести дана »

Вучић најавио масовну легализацију: “Коначно своји на своме” доноси јефтиније кредите и станове
Сербиан Невс Медиа пре 52 минутајош 49 повезаних

Предраг Мијатовић ушао у вербални сукобу са навијачима Партизана
Данас пре 18 минутајош 37 повезаних

Велика Британија мења политику: Кир Стармер најављује признање Палестине
Сербиан Невс Медиа пре 57 минутајош 19 повезаних