Повезане вести
Иван Томић одлази из Партизана
Мондо 31.07.2016
Иван Томић, после пораза од Напретка у Крушевцу, усмено саопштио надређенима да одлази са места тренера. За сада нема званичне потврде. Илиев за МОНДО: "Сутра (понедељак) о свему". Фото: МН Пресс Партизан ће новосадску… »
Партизан без тренера: Иван Томић дефинитивно поднео оставку!
Хот спорт 31.07.2016
Вечерашњи пораз од Напретка и дефинитивно је означио крај кратке тренерске каријере на клупи Партизана Ивана Томића. Све је готово! Иван Томић више није тренер Партизана! То је исход вечерашњег новог брукања Партизана у… »
Партизан остао без тренера: Томић напустио екипу
Вести онлине 31.07.2016
Тренер фудбалера Партизана Иван Томић, после вечерашњег пораза од Напретка у Крушевцу са 2:1, није хтео да се изјасни да ли ће поднети оставку. - Свакако ћу прво причати са људима из клуба и прво ћу њима рећи какву сам одлуку… »
‘Све ми је јасно…’: Да ли је Томић овим речима најавио оставку? (видео)
Хот спорт 31.07.2016
Тренер Партизана Иван Томић изјавом после меча оставио је сумње у то хоће ли остати и даље на том месту после пораза у Крушевцу од Напретка 2:1 (1:0). – Терен је био јако лош. Утакмицу је преломио онај дискутабилан пенал, ми… »
Иван Томић: Пенал за Напредак је био дискутабилан! Сад ми остаје да се запитам...
Моззарт спорт 31.07.2016
"Јако лош терен. Утакмицу је преломио пенал за Напредак", јасан је стратег црно-белих. Четврта утакмица - четврти неуспех. Фудбалери Партизана нашли су се у новом нокдауну који ће додатно уздрмати страсти у Хумској 1, а на леђа… »
Иван Томић: Дискутабилни пенал, лош терен, о оставци са Управом
Спортски журнал 31.07.2016
Иван Томић је био видно незадовољан после пораза против Напретка у Крушевцу, а одговорио је и на питање везано за његову евентуалну оставку. – Видели сте, јако лош терен... Дискутабилан пенал је преломио меч. Јако смо лоше… »
Вести дана »
Невероватни Јокић срушио рекорд Мајкла Џордана! Србин наставља да помера границе у НБА, неколико утакмица га дели од историје!
Курир пре 6 минутајош 16 повезаних
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 12 минутајош 9 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 6 сатијош 5 повезаних