Povezane vesti
Ivan Tomić odlazi iz Partizana
Mondo 31.07.2016
Ivan Tomić, posle poraza od Napretka u Kruševcu, usmeno saopštio nadređenima da odlazi sa mesta trenera. Za sada nema zvanične potvrde. Iliev za MONDO: "Sutra (ponedeljak) o svemu". Foto: MN Press Partizan će novosadsku Vojvodinu, narednog vikenda… »
Partizan bez trenera: Ivan Tomić definitivno podneo ostavku!
Hot sport 31.07.2016
Večerašnji poraz od Napretka i definitivno je označio kraj kratke trenerske karijere na klupi Partizana Ivana Tomića. Sve je gotovo! Ivan Tomić više nije trener Partizana! To je ishod večerašnjeg novog brukanja Partizana u Kruševcu i poraza kojim… »
Partizan ostao bez trenera: Tomić napustio ekipu
Vesti online 31.07.2016
Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić, posle večerašnjeg poraza od Napretka u Kruševcu sa 2:1, nije hteo da se izjasni da li će podneti ostavku. - Svakako ću prvo pričati sa ljudima iz kluba i prvo ću njima reći kakvu sam odluku doneo - rekao je… »
‘Sve mi je jasno…’: Da li je Tomić ovim rečima najavio ostavku? (video)
Hot sport 31.07.2016
Trener Partizana Ivan Tomić izjavom posle meča ostavio je sumnje u to hoće li ostati i dalje na tom mestu posle poraza u Kruševcu od Napretka 2:1 (1:0). – Teren je bio jako loš. Utakmicu je prelomio onaj diskutabilan penal, mi nismo iskoristili… »
Ivan Tomić: Penal za Napredak je bio diskutabilan! Sad mi ostaje da se zapitam...
Mozzart sport 31.07.2016
"Jako loš teren. Utakmicu je prelomio penal za Napredak", jasan je strateg crno-belih. Četvrta utakmica - četvrti neuspeh. Fudbaleri Partizana našli su se u novom nokdaunu koji će dodatno uzdrmati strasti u Humskoj 1, a na leđa trenera Ivana Tomića… »
Ivan Tomić: Diskutabilni penal, loš teren, o ostavci sa Upravom
Sportski žurnal 31.07.2016
Ivan Tomić je bio vidno nezadovoljan posle poraza protiv Napretka u Kruševcu, a odgovorio je i na pitanje vezano za njegovu eventualnu ostavku. – Videli ste, jako loš teren... Diskutabilan penal je prelomio meč. Jako smo loše počeli, ostaje nam… »
Vesti dana »
Vatromet za studente na ulazu u Staru Pazovu, dočekuju i građani i poljoprivrednici na traktorima (UŽIVO)
Novi magazin pre 33 minutajoš 47 povezanih
BLOG Srbija za studente: Praznik ljubavi i solidarnosti, podrška stiže sa svih strana. Uključite se i Vi!
Nova pre 1 satjoš 32 povezane
"Nema preživelih, mračna i mučna noć za nama": Tramp se obratio nakon avionske nesreće u Vašingtonu, napao Bajdena i Obamu: Njihova politika je bila užasna (video)
Blic pre 1 satjoš 53 povezane
U Tužilaštvu u Beogradu završena saslušanja studenata FDU koji su napadnuti prošlog novembra
Beta pre 1 satjoš 33 povezane