Повезане вести
Форлан: Колико вреди Сколс ако Погба кошта 120 милиона евра?
Вечерње новости 01.08.2016
Колико би Јунајтед морао да плати за Сколса ако Французу дају толику суму – каже Дијего. Један Пол је био легенда Јунајтеда, а други би ускоро могао да постане папрено плаћена грешка клуба. Наравно, у питању су Сколс и Погба… »
Форлан у ребусу: Па чекајте, људи, ако Погба кошта 120.000.000, колико је онда вредео Сколс?
Моззарт спорт 01.08.2016
"Само замишљам колико би Јунајтед морао да плати за њега да га је куповао. То је далеко најбољи фудбалер с којим сам играо", истакао је Уругвајац. Известан трансфер Пола Погбе у Манчестер Јунајтед тресе фудбалски свет. Помиње… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних

Прелаз Рафа остаје затворен: Израел чека да Хамас испуни обавезе и врати тела преминулих талаца
Курир пре 2 сатајош 3 повезане

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 8 сатијош 1 повезана